Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nakon što je pokazala celulit, Lana Jurčević objavila fotografiju lica s prištićima: 'Lijepe ste kako god, budite vesele'
Instagram

Stvarna ona

Nakon što je pokazala celulit, Lana Jurčević objavila fotografiju lica s prištićima: 'Lijepe ste kako god, budite vesele'

"Kopam po mobitelu i nađem ovu sliku. Kakav dokaz što nam radi hrana i dokaz kad nam organizam doživi neku promjenu, kako sve izbija na površinu", poručila je Lana.

Početkom ovog mjeseca Lana Jurčević podignula je veliku medijsku prašinu kada je objavila fotografiju svog celulita, a na videu pokazala trbuščić.

"Znam da nije neka bitna tema, ali uprasila sam se i imam hrpu celulita. Želim samo reći da smo svi ljudi i da su nesavršenosti OK dok god se mi dobro osjećamo s njima, a sa d je moja stvar hoću li ih ja peglati", započela je 35-godišnja Lana koju mnogi opravdano smatraju jednom od najljepših Hrvatica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on Aug 12, 2020 at 7:42am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Lani Jurčević puknuo film dok su ju snimali na plaži pa je snimila video: 'Uprasila sam se i imam hrpu celulita' 

Lana je video snimila na jednoj splitskoj plaži odjevena u narančasti bikini u kojem se kasnije snimila u ogledalu kako bi potkrijepila dokaze kako je i ona samo čovjek od krvi i mesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on Aug 4, 2020 at 4:25am PDT

"Drage moje žene, osjećajte se sada dobro, kada se više ne budete osjećale dobro, malo ćemo se pomučiti i riješit ćemo to", istaknula je Lana na kraju videa, kao i to da postoje puno bitnije stvari od izgleda. Ubrzo su joj u inbox počele stizati poruke oduševljenih žena koje su također fotografirale i objavljivale svoje nesavršenosti i tako se rodila kampanja pod nazivom #stvarnaJA koja je dobila i Instagram profil.

Na njemu je Lana sada objavila i fotografiju lica s prištićima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stvarna JA (@stvarnaja) on Aug 12, 2020 at 8:59am PDT

"Kopam po mobitelu i nađem ovu sliku. Kakav dokaz što nam radi hrana i dokaz kad nam organizam doživi neku promjenu, kako sve izbija na površinu. Ovo je bilo 24 h nakon što sam sletjela u Los Angeles, kad sam išla snimati pjesmu prije nešto više od godinu dana. Put, avion, hrana u avionu, hrana u Americi. I baaaaam!

>> Suze u novom videu: Lana Jurčević svojim celulitom pokrenula kampanju koja je snažno odjeknula među Hrvaticama 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on May 4, 2020 at 6:29am PDT

Druga strana je bila gora. Znate što je bilo najsmješnije od svega? Što sam se ja osjećala posebno. Nisam ni puder htjela stavljati, ni skrivati to. Iz nekog čudnog razloga, bila sam si fora. Dal je to moguće? Ponosno sam okolo hodala.

"Mora da je neki poremećaj i u glavi bio. Poremećaj koji želim i vama koje možda imate taj problem s tenom. Sve će to proći, samo dajte koži da diše, ali probajte detektirati što joj je ‘okidač’ da se tako pobunila ili buni već duže vrijeme. Lijepe ste, kako god okrenete. Samo budite vesele", zaključila je Lana pored fotografije.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!