Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nema šanse da ga prepoznate: Na ovoj se fotki nalazi omiljeni domaći glumac i voditelj u školskim danima
Instagram

oduševio obožavatelje

Nema šanse da ga prepoznate: Na ovoj se fotki nalazi omiljeni domaći glumac i voditelj u školskim danima

Biste li ga prepoznali? Mi nikada...

Domaći glumac Rene Bitorajac na svom je Instagramu objavio fotku koja je nasmijala apsolutno sve njegove pratitelje i obožavatelje. 

Prisjetio se kako su izgledali učenički dani pa je svima pokazao fotku iz učeničke knjižice. "Di si se šišal da si idem bicikl zavarit? Prvi tjedan škole je iza nas! Ovo je fotka iz moje učeničke knjižice. Mi smo malo sretnije kretali u školu. Za pleksiglas sam prvi put čuo na tehničkom u srednjoj školi, a sad im stoji po stolovima. Inače, fotka u koloru je tada bila opasna šminka... Kad ste vi krenuli u školu?", napisao je Rene i oduševio mnoge, a izgleda i kolegu Gorana Višnjića

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Rene Bitorajac za RTL.HR nakon krađe identiteta: 'Dužnost mi je bila upozoriti ljude, nemoćan sam'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rene Bitorajac (@rene_bitorajac) Ruj 12, 2020 u 2:30 PDT

 

"Ne sjećam se točno. Bilo je to u prošlom stoljeću", napisao je glumac. 

Nakon ove fotke, objavio je još jednu s nogometnog terena na kojoj se našlo itekako puno poznatih imena. "Daj snimi ovu reprezentaciju! 1. red s lijeva: Ja (magarac), Dudo Šimenc, Boris Novković, MP Thompson, Giulliano, Gordan Kožulj, Tiho Orlić, Dino Rađa, Stojko Vranković, Perica Bukić, Igor Šega i Ivan Mikulić.

2 red s lijeva: Alen Vitasović, Dražen Zečić, Zoran Primorac, Vedran Mlikota, Bero Blažević, Mirko Filipović - Cro Cop, Aki Rahimovski i Mladen Bodalec. Naravno Žuja na majici! Ne znam s kim, ni protiv koga, ali fotka je mrak. Tko nas sastavi? Plivači, udarači, košarkaši, vaterpolisti, pjevači, glumci, svirači i stolnotenisač. Visoki u skoku, jaki u obrani, snalažljivi na mokrom.... Jeste sve prepoznali?", napisao je glumac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rene Bitorajac (@rene_bitorajac) Ruj 13, 2020 u 1:56 PDT

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!