Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Influencerica Doris se požalila Željki Markić na cyber bullying pa ponovila da je za nju abortus ubojstvo i da su transseksualne osobe bolesne: 'Stojim iza svojih riječi'
Screenshot YouTube

NAŠLE ZAJEDNIČKI JEZIK

Influencerica Doris se požalila Željki Markić na cyber bullying pa ponovila da je za nju abortus ubojstvo i da su transseksualne osobe bolesne: 'Stojim iza svojih riječi'

Omražena TikTok influencerica Doris Stanković prvi put je detaljno progovorila o skandalu s porečkim restoranom koji je u medijima odjeknuo poput bombe.

Za TikTok influencericu Doris Stanković veći dio javnosti saznao je prije nekoliko tjedana u sagi Doris protiv porečkog restorana. 

Podsjetimo, Doris se javila restoranu za besplatnu večeru koju bi potom reklamirala na svojim društvenim profilima, no odbijena je na neprofesionalan način. Ipak, nakon što je snimila video na TikTok-u u kojem je javno čitala njihovu prepisku, veći dio javnosti stao je u obranu restorana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Domaća influencerica tražila besplatnu večeru i tako postala regionalna internetska sprdnja 

Danima su svi živi komentirali tko je u pravu, tko je u krivu, a digla se i velika hajka na influencere i njihov način rada i zarađivanja.

>> Matanić se obračunao s influencerima: 'Naš cilj je da nitko od ovih spodoba ne dobije išta besplatno' 

Odlučila svoju ispovijest podijeliti sa Željkom Markić u njezinom podcastu

Doris se nakon toga nije previše oglašavala, no sada se pojavila u podcastu Željke Markić gdje je govorila o sceni mladih internet kreativaca, objašnjavala što znači biti influencer te progovorila o incidentu s restoranom u Poreču i pompi koja se stvorila oko negativnih medijskih istupa nekih pojedinaca iz javnog života.

"Ja sam ostala šokirana načinom pristupa prema meni. Nebitno jesam li ja u pitanju ili neki drugi gost. Danas ja, sutra netko drugi, ali ta osoba iza tog profila ostaje ista. Ja sam ostala šokirana time koliko me izvrijeđala da sam guska, Instagram sirotica...", započela je Doris svoju ispovijest čelnici ultrakonzervativne udruge U ime obitelji.

"Sve je eskaliralo kada je Dalibor Matanić iznio svoje mišljenje na jedan vrlo napadački i ružan način. Napao me jako oštro, a vjerojatno niti ne zna ništa o meni ili je prvi put čuo tada za mene. Ja na to nigdje nisam reagirala i mislim da je to bolje. Bila sam šokirana da jedan čovjek koji mi može biti otac da se tako ponaša i kad sam vidjela ono 'influencerska spodoba'... Kad je to izašlo, ja sam se maknula s drušvenih mreža i zaključala profile."

'Matanić je pokrenuo veliki val vrijeđanja'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Stanković (@doris.stankovic) on Aug 29, 2020 at 5:19am PDT

"Tada je počeo cyber bullying. Nakon tih objava dosta ljudi mi je počelo slati jako uvredljive poruke. Da se ubijem, da sam spodoba, neradnica... On je pokrenuo veliki val vrijeđanja mene..."

Doris je otkrila kako je vrijeme tada provodila s prijateljicom u prirodi te je imala samo WhatsApp na kojem se čula sa svojom obitelji. "To mi je bila najbolja odluka u životu, jer da sam ja čitala sve te poruke i komentare... Kako su mi moji prijatelji znali reći, da je netko emotivno nestabilniji od tebe, digao bi ruku na sebe."

'Stojim iza toga da je abortus ubojstvo, zločin'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Stanković (@doris.stankovic) on Jul 29, 2020 at 3:26am PDT

Dalibor Matanić nakon toga se ispričao influencerici, da bi zatim javno povukao ispriku zbog njezinih stavova o abortusu, transrodnim osobama i ateizmu.

"U jesen prošle godine moji su mi pratitelji postavljali pitanja raznih tematika i među njima su bila pitanja o abortusu, gdje sam ja izjavila i stojim i dalje iza toga da je abortus ubojstvo, zločin. Tada sam kratko otkrila i da poštujem transseksualne osobe, ali smatram to bolesti, jer mislim da imaju poremećaj seksualnog identiteta. A za ateizam sam izjavila nešti u smislu da smatram da pravi ateisti ne postoje, da svatko u svojoj srži vjeruje u nešto..." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Stanković (@doris.stankovic) on Jul 19, 2020 at 10:28am PDT

"Ne znam koliko još mjeseci treba proći i da se cijela ova situacija smiri da ja sagledam i vidim bit svega. Mislim da trebam biti ponosna na sebe što sam unatoč svim komentarima i napadima ostala pri sebi. Iako imam 20 godina, ponijela sam se zrelije nego neki koji imaju duplo više godina od mene. Naša djela govore o nama i ono što te ne ubije, to te ojača", zaključila je te poručila kako se vratila na društvene mreže te ide jače nego inače.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!