Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Borna Kotromanić: 'Ovdje su mi rijetki i do koljena'
Josip Regovic/PIXSELL

TUĐA MIŠLJENJA JU NE ZANIMAJU

Borna Kotromanić: 'Ovdje su mi rijetki i do koljena'

Bivša supruga tajkuna Luke Rajića i majka četvorice sinova i dan danas ima liniju iz snova, a njezine modne kombinacije ne bi stajale svakome.

Moda je ponajprije biznis vješto upakiran u snove, a mene snovi održavaju budnom, od biznisa mi se spava - rekla je svojedobno Borna Kotromanić, žena renesansnog duha, iznimne karizmatičnosti i autentičnosti. 

Bivša supruga tajkuna Luke Rajića i majka četvorice sinova i dan danas ima liniju iz snova, a njezine modne kombinacije ne bi stajale svakome.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Dapače, ne znamo bi li ih itko bolje nosio od nje same, a Borna je za Story otkrila kako se ne opterećuje komentarima i pogledima na račun svoje modne igre.

"Osjećam se jedinstvenom, svojom, vrlo kompetentnom u svim segmentima života. Volim svoj izgled, odraz u ogledalu, znam svoje intelektualne kapacitete. Testirala sam ih od zagrebačkog sveučilišta do Sorbone i Harvarda, prema tome - ovdje su mi rijetki i do koljena. A o ukusima se ne raspravlja, svatko ima pravo na svoje mišljenje, a meni do drugog mišljenja ionako nije stalo. Ustvari, nijedno mišljenje mi nije važnije osim moga. To nije znak oholosti nego određenoga kredibiliteta koji imam u svojim očima zbog svega što sam proživjela, kako sam nešto radila, koliko sam energije u nešto uložila, a pritom mislim i na osobni razvoj i uloge žene i majke. Čak ne bih rekla da je riječ o samopouzdanju, nego više o odgovornosti koju sam davnih dana preuzela za svoj život. Imam izgrađen karakter, a iz njega se rađa određena doza samopoštovanja koje mi nitko ne može poljuljati", poručila je Borna koja korijene vuče iz Dalmacije.

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Podsjetimo, bivša modna dizajnerica je u Zagreb stigla iz Dalmacije, a bivšeg supruga upoznala je dok je studirala ekonomiju, 1995. godine, u jednom fitness centru. Nakon pola godine veze, Luka je kleknuo na njezin 25. rođendan, a tijekom braka par je dobio trojicu sinova. 

Borna je nakon razvoda postala najbogatija razvedena Hrvatica, a 2009. godine dobila je sina Rafaela s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom s kojim je prekinula 3 godine kasnije i zbog kojeg je neko vrijeme živjela u Parizu.

(FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL)

>> Od sramežljive djevojke iz Dalmacije do najbogatije razvedene Hrvatice: Borna Kotromanić u osebujnom izdanju gledala revije 

Danas je rado viđena gošća brojnih domaćih evenata, a unatoč brojnim obiteljskim obavezama, uvijek izgleda besprijekorno te marljivo održava vitku liniju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!