Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Društvenim mrežama širi se status domaće glumice o Zagrebu: 'Svi ovdje dolazimo, a rijetko tko ga voli'
Sandra Simunovic/PIXSELL

POGODILA U SAMU SRŽ

Društvenim mrežama širi se status domaće glumice o Zagrebu: 'Svi ovdje dolazimo, a rijetko tko ga voli'

"Jedini grad na svijetu u kojeg se doseliš pa ga ne voliš. Radiš sve da ga uništiš. Uopće ga ne skužiš. Siluješ, koristiš. Prezireš mu jezik", napisala je Jelena Miholjević.

Domaća glumica Jelena Miholjević na Facebooku je podijelila svoje mišljenje o Zagrebu s kojim se složilo jako puno njezinh pratitelja te ga podijelilo.

"Dečki iz centra su uvijek bili pojam neki. Bilo je posebno kad su nam bili dečki. Cijelu Akademiju spavala sam u Preradovićevoj kod Barbare jer mi je teško bilo tih 8 min tramvaja odraditi do kuće. Stiskale smo se u dječjoj njezinoj sobi. U Mrazovićevoj popila, pojela i ismijala sve što se dalo isplakati. ‘Idem u centar’je uvijek bio potez (iako to znači samo 10 min dužu šetnju s trešnjevke). Ipak sam uvijek potajno maštala kako bi bilo živjeti u centru (ponosna na tada radničku Trešnjevku). Otac Zagreb, majka Trešnjevka. I prijatelji iz centra (koji sada sele iz stanova u šuti ili dižu kredite da ih ponovno srede) su imali manje pse i bili više chic više cool i više glow. Na kave kad se ide u centar ipak se triput u zrcalo pogledaš. I kina i kazališta i klubovi - na Trešnjevki su postali dm-ovi ili kockarnice, sad će i u centru", napisala je Jelena. 

Dečki iz centra su uvijek bili pojam neki Bilo je posebno kad su nam bili dečki Cijelu akademiju spavala sam u...

Objavljuje Jelena MiholjevićSrijeda, 16. rujna 2020.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovi potresi će proći ili ćemo se naviknuti (to su te opcije). Znam da mi je jesen izvana, jesen iznutra. Znam da sam u jesenskim godinama. Pa sam patetique. Ali gledati kako se trusi naš grad, kako propada. Jedini grad na svijetu u kojeg se doseliš pa ga ne voliš. Radiš sve da ga uništiš. Uopće ga ne skužiš. Siluješ, koristiš. Prezireš mu jezik. Svi ovdje dolazimo, a rijetko tko ga voli. Svi jedva čekaju spojiti praznike i zbrisati odavde. Ponosni da sa Zagrebom ništa nemaju. Osim grabeži. I to se vidi. Naš grad je momentalno kao starac u poderanoj pidžami s pečatom KBC kojeg su strpali u Vrapče na zatvoreni odjel da ga mogu na miru opelješiti uz pomoć lukavih savjetnika. Ja mislim da je fejs samo za vesele i površne stvari. Ali  Dragi moj grade s galopirajućim Parkinsonom. Sjećat ću te se mladog uvijek. I to ću eto nekad zapisati", zaključila je Miholjević. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!