Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ove poznate Hrvatice su u petom i šestom desetljeću života, a na izgledu bi im pozavidjele i puno mlađe
Instagram

TO SU NAŠE DAME

Ove poznate Hrvatice su u petom i šestom desetljeću života, a na izgledu bi im pozavidjele i puno mlađe

Iako već ponosno koračaju petim životnim desetljećem, ono izgledaju jednako dobro kao njihove godinama mlađe kolegice, a njihovom se izgledu na dnevnoj bazi dive mnogi.

Kada čujemo onu: ‘Hrvatice su najljepše žene’, odmah pomislimo barem na neke od ovih poznatih dama. 

Iako već ponosno koračaju petim životnim desetljećem, ono izgledaju jednako dobro kao njihove godinama mlađe kolegice, a njihovom se izgledu na dnevnoj bazi dive mnogi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Severina

Severina je jedna od prvih dama na koje pomislimo kada netko spomene najatraktivnije Hrvatice svih vremena. Ona čitav život održava sjajnu figuru, a kada se skine u kupaći kostim sve ostavlja bez daha. Svoju figuru Seve duguje redovitoj tjelovježbi, ali i zdravoj prehrani koja je ključ ovako vitke linije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Sep 16, 2020 at 2:49am PDT

Lejla Filipović 

Bivša Miss Hrvatske uvijek izgleda besprijekorno. Njezino lice izgleda jednako mladoliko sada s 44 godine kao kada je bila u dvadesetima, a tome sigurno pridonosi i njezin prekrasan osmijeh koji je njezin najvjerniji modni detalj. Osim prekrasnog lica i sjajne figure, Lejla ima i odličan smisao za modu zbog čega je njezine pratiteljice često hvale i traže za savjet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Sep 14, 2020 at 3:06am PDT

Nikolina Ristović 

Kada pogledate Nikolini Ristović sigurno nikad ne biste ni pomislili da su joj 44 godine. Ona je oduvijek bila jedna od najseksi Hrvatica, a iako je hejteri znaju prozivati premršavom, prednjače ipak oni koji joj kažu da je kao vino- što starija, to bolja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Sep 8, 2020 at 12:53am PDT

Jelena Rozga 

Baš poput navedenih dama, Rozga izgleda puno mlađe nego što joj godine zbilja govore. Ona ima i glas i stas, a na obje stavke zavide joj puno mlađe kolegice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jul 11, 2020 at 12:00pm PDT

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić definitvno potvrđuje onu da su godine samo broj jer sa 48 ona izgleda spektakularno. Bojana čitav život ima sjajnu figuru, a baš kao i Severina, održava je zdravom prehranom i redovitim treningom. Uz to, mnogi Bojanu često nazivaju najljepšom Hrvaticom, a ta joj laskava titula itekako pristaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on Aug 24, 2020 at 2:20am PDT

Danijela Gračan 

Iako ona već korača šestim desetljećem života, Danijela izgleda spektakularno kao i njezine nekoliko godina mlađe kolegice s popisa. Nekadašnja Kraljica Svijeta sjajno nosi pedesete, a baš kao i Lejla, Danijela osvaja i modnim ukusom koji je na razini svjetskih trendseterica. 

(FOTO: Josip Regović/PIXSELL)

Ecija Ojdanić

Poznata kazališna i televizijska glumica ima 46 godina, no čini se kako joj one ne mogu baš ništa. Osim lijepog lica, Ecija se može pohvaliti i ubojitim tijelom na koje pazi redovitim treninzima, a kojemu se divimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on Jun 28, 2020 at 11:12am PDT

Nina Badrić

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica ima 48 godina, no još uvijek izgleda fantastično. Posebno je oduševljavala ovo ljeto fotografijama s omiljenog joj Hvara na kojem je pokazala kako je istesala liniju, što se itekako dalo primijetiti. Čini se kako joj je mirnije ljeto itekako godilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 17, 2020 at 1:19am PDT

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!