Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Više od 20 godina bez skandala: Oni su jedan od najdugovječnijih domaćih parova kojemu je dosta pitanja kad će pred oltar
Matija Habljak/PIXSELL

ŽIVE PO SVOM

Više od 20 godina bez skandala: Oni su jedan od najdugovječnijih domaćih parova kojemu je dosta pitanja kad će pred oltar

Danijela Martinović i Petar Grašo jedan su od najdugovječnijih domaćih parova.

Brojni poznati okupili su se sinoć na otvorenju nove zagrebačke trgovine namještaja.

Među njima je bio i domaći glazbeni par Danijela Martinović i Petar Grašo koji su, kao i uvijek, bili odlično raspoloženi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO:Matija Habljak/PIXSELL)

Grašo je blistao u odjelu, a Danijela u neodoljivoj točkastoj haljini s puf rukavima te su nas time podsjetili na svoju ljubavnu priču koja traje već više od dva desetljeća bez skandala.

>> Poznati domaći par nakon dugo vremena zajedno u javnosti: Vole se više od 20 godina, a dugo ih je pratio jedan trač

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Oboje često u intervjuima ističu kako nastoje ne miješati svoje karijere, a od početka svoju ljubav drže podalje od očiju znatiželjne javnosti, što se pokazalo kao recept za uspjeh.

(FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Grašo je pjevačicu prvi put ugledao davne 1995. godine na Dori u društvu Tončija Huljića, no bila je to i godina kada se ona tajno udala za Marka Perkovića Thompsona. Brak nije dugo potrajao, a nakon toga, Danijela je započela vezu s Grašom.

(FOTO: Nino Strmotić/PIXSELL)

Iako par očito uživa u skladnom ljubavnom životu, znatiželjnu javnost jako zanima zašto još uvijek nisu stali pred oltar i nemaju djece, zbog čega su i sami reagirali te istaknuli kako im je dobro i ovako.

Pametnom dosta!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!