Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bivša Kraljica svijeta i njezina nasljednica: Jesu li one najljepša mama i kći Hrvatske?
Martina Gudašić

DAME OBITELJI GRAČAN

Bivša Kraljica svijeta i njezina nasljednica: Jesu li one najljepša mama i kći Hrvatske?

Danijela i Ema Gračan oduševile su sve prisutne.

Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda održan je Beauty&Hair Expo 2020.  Organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars.

(FOTO: Martina Gudašić)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Održana je gala modna revija, na kojoj je prisustvovao i gradonačelnik grada Zagreba - Milan Bandić, koji je svim pripadnicama ljepšeg spola podijelio ruže. Uz gradonačelnika bili su nazočni saborski zastupnik i  istaknuti sportaš gospodin Veljko  Kajtazi, najpoznatiji ekonomist prof. dr.sc. Ljubo Jurčić te “Kralj Hrvatskih vina“ gospodin Juraj Mihaljević.

(FOTO: Martina Gudašić)

Reviju su nosile i profesorica doktorica znanosti - Danijela Gračan, prva i do sada jedina Hrvatica koja je proglašena Kraljicom svijeta 1989. godine i njezina kćer, Kraljica Hrvatske 2018. – Ema Gračan – buduća stomatologinja. Kraljica Hrvatske za 2015. godinu – Tina Živković, prva princeza Kraljice Hrvatske 2016. – Irena Jakičić, Nadia Amić i druge kandidatkinje za Kraljicu Hrvatske, također su plijenile pažnju na reviji.

>> Jedina Hrvatica koja je bila Kraljica svijeta: Mnogi ne znaju da je ljubila Ivaniševića te se zbog njega preselila u Monte Carlo

(FOTO: Martina Gudašić)

Za prekrasne frizure pobrinula se stilistica Ines Petrić, dok je za šminku bila zadužena talijanska škola mode i dizajna Callegari. Publika je uživala uz pokrete Show Dance grupa Megablast i Atomic Dance Factory dok su za vođenje programa bili zaduženi voditeljski par - Mario Sedmak i prva princeza Kraljice Hrvatske i predsjednica modne agencije Crostars - Irena Jakičić.

(FOTO: Martina Gudašić)

Ovim putem, direkcija Kraljice Hrvatske poziva sve zainteresirane djevojke da se prijave na finalni casting izbor za izbor Kraljice Hrvatske. Prijave na službenoj web stranici: www.kraljica-hrvatske.hr.

Podsjetimo, 51-godišnja Danijela Gračan bivša je Kraljica Hrvatske te Kraljica svijeta, a te je titule nosila davne 1990. godine. Radi se i o supruzi sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana i majci tri kćeri, Laure, Eme i Alme.

(FOTO: Nel Pavletić/pixsell)

Njezina kći Ema krenula je njezinim stopama te je u lipnju 2018. godine proglašena Kraljicom Jadrana. Još jedan zanimljiv podatak o Danijeli jest i kako se radi o bivšoj djevojci umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića, a dio javnosti to još uvijek ne zna. Njega je ljubila prije nego je upoznala supruga Nenada, a Ivaniševića je srela nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske. Zbog njega se preselila u Monte Carlo u kojem su jedno vrijeme živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je sreću tada pronašao u zagrljaju uspješne manekenke i modela Tatjane Dragović s kojom se kasnije i vjenčao i ima dvoje djece.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!