Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
S godinama sve ljepša Lejla dobila prekrasnu rođendansku čestitku od supruga: 'Nepravdi i udaraca si izdržala i previše'
Instagram

dajte nam maramice

S godinama sve ljepša Lejla dobila prekrasnu rođendansku čestitku od supruga: 'Nepravdi i udaraca si izdržala i previše'

Bivša Miss Hrvatske koja je s godinama samo sve ljepša, od supruga Tarika dobila je prekrasnu čestitku koja je raznježila mnoge te dokazala kako je njihova ljubav s godinama samo sve jača.

Lejla Filipović proslavila je 44. rođendan.

Bivša Miss Hrvatske koja je s godinama samo sve ljepša, od supruga Tarika dobila je prekrasnu čestitku koja je raznježila mnoge te dokazala kako je njihova ljubav s godinama samo sve jača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Sep 10, 2020 at 5:27am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prije 44 godine kao 'palčica' odlučila je opstati... I ostati... I isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom, dušom i osmijehom... Mojih 15 godina se utkalo u tih 44... Nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni... Pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš... Nježno, nepravdi i udaraca si izdržala i previše... Sretan rođendan ljubavi", poručio joj je pored njezine fotografije.

>> Bila je upletena u jedan od najvećih domaćih skandala, tražila razvod zbog navodne prevare, a danas kraj sebe ima muškarca zbog kojeg su joj se odsjekle noge kad ju je prvi put zagrlio

"I opet si me rasplakao, raznježio, uljepšao ovaj dan kao i mnoge druge do sad... Volim te", odgovorila je ubrzo Lejla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Mar 19, 2020 at 7:40am PDT

Bivša misica slavila je u Istri u obiteljskoj kući, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Podsjetimo, Lejla je rođena u Dubrovniku, a šira je javnost za nju saznala na nimalo lijep način.

U moru skandala koji su potresali hrvatsku javnost krajem devedesetih, posebno je odjeknuo onaj na izboru za najljepšu Hrvaticu 1998. godine. Te je godine Lejla proglašena najljepšom, no nekoliko dana kasnije, oduzeta joj je kruna od strane direkcije izbora na čelu koje je tada bio Milan Šećković.

Razlog? Navodno je jedan listić ocjenjivačkog suda, kojim je on predsjedao, bio krivo popunjen, no Lejla je bio uvjerena kako joj je kruna oduzeta zbog muslimanske vjeroispovijesti. Novom Miss Hrvatske proglašena je Ivana Petković koja je tada dobila najveći broj broj glasova čitatelja dnevnih novina i televizijskih gledatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Sep 17, 2019 at 3:50am PDT

>> Postala je Miss Hrvatske 1998., a ovom je fotkom dokazala da bi i nakon toliko godina bez problema pomela konkurenciju

"Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje.

Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava", rekla je tada Lejla. I uspjela je u svom naumu, jer zadržala je krunu, a sljedeće godine izbora nije bilo, nego je Hrvatsku na svjetskom izboru predstavljala Ivana koja o skandalu nikada nije pričala. Možda i bolje, obzirom na to da je ispala kolateralna žrtva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on Feb 2, 2019 at 1:57pm PST

Lejla je neko vrijeme punila novinske stupce i brakom s Dadom Majolijem, bratom slavne tenisačice Ive Majoli, s kojim se razvela 2006. godine. Par ima sina Dinu, a navodno im je presudila njegova prevara.

Iako su se službeno razveli spomenute godine, gradskim kuloarima dugo se šuškalo kako im je brak u krizi, a ubrzo nakon toga, Lejla je upoznala "onog pravog", supruga Tarika s kojim ima još jednog sina.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!