Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Na špici se prikazala bivša misica koja godinama izbjegava javnost, a danas je uspješna poduzetnica
Sandra Simunovic/PIXSELL

TAJ SVIJET JU VIŠE NE ZANIMA

Na špici se prikazala bivša misica koja godinama izbjegava javnost, a danas je uspješna poduzetnica

Ivančica Pahor bivša je Miss turizma Hrvatske 2000. i bivša prva pratilja Miss turizma svijeta.

Ivančica Pahor, bivša Miss turizma Hrvatske 2000. i bivša prva pratilja Miss turizma svijeta 2001. godine povukla se iz svijeta mode i šoubiznisa te nastavila graditi karijeru kao slikarica i dizajnerica.

Radi se o diplomiranoj povjesničarki umjetnosti koja već dugi niz godina izrađuje unikatan i specifičan nakit od tkanine, čipke i perlica te je u tome vrlo uspješna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL)

Ivančica gotovo nikad ne viđamo u javnosti, no ove subote je iznenadila te prošetala osunčanom špicom na kojoj nikako nije mogla ostati neprimijećena.

(FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL)

U ljubičastim nijansama od glave do pete Ivančica je dokazala kako i dan danas ima manekensku liniju, a jedan od razloga zašto se povukla iz svijeta mode otkrila je nakon povlačenja.

(FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL)

Istaknula je kako su ju nakon poslova često zvali na piće i kako se toga bojala te kako se brojne mlade žene izgube u tom svijetu, što ona nije htjela da joj se dogodi.

(FOTO: Facebook)

Ivančića je i samohrana majka kćeri Une, a neko je vrijeme ljubila Varaždinca Marija Smrčeka, poduzetnika čija je obiteljska tvrtka nekada bila kemijsko-farmaceutski div. S obzirom na to koliko je tajnovita po pitanju privatnog života, ne znamo je li par još uvijek zajedno, no u svakom slučaju bivša misica izgleda sjajno.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!