Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bizarna objava Tonyja Cetinskog: 'Meni je pas bio pozitivan pa sam ga kastrirao i sada je negativan. Lijek je kastracija'
Instagram

OBOŽAVATELJI GA PODRŽALI

Bizarna objava Tonyja Cetinskog: 'Meni je pas bio pozitivan pa sam ga kastrirao i sada je negativan. Lijek je kastracija'

Tako se glazbenik otvoreno pridružio anivakserima, a sjetimo se i kad je nedavno ljude usporedio s ovcama u toru zbog novog načina organizacije koncerata.

Tony Cetinski već neko vrijeme javno govori protiv mjera koje su uvedene zbog pandemije koronavirusa.

Tako se glazbenik otvoreno pridružio anivakserima, a sjetimo se i kad je nedavno ljude usporedio s ovcama u toru zbog novog načina organizacije koncerata. Tu je bio i Festival slobode koji je u jeku pandemije skupio tisuće ljude na glavnom zagrebačkom trgu, bez distanci i bez maski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️�������� (@tonicetinski) on Oct 19, 2020 at 2:59am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cetinski se sada ponovno oglasio na Instagramu kako bi prokomentirao testiranje na koronavirus.

"Krenite i životinje testirati. Meni je pas bio pozitivan pa sam ga kastrirao i sada je negativan. Lijek je kastracija", napisao je te u opis fotografije stavio "Lijek je pronađen" s nekoliko emotikona koji umiru od smijeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️�������� (@tonicetinski) on Oct 9, 2020 at 8:07am PDT

"Lockdown=Lickdown", dodao je u komentarima, a brojni obožavatelji složili su se s njegovim stavovima. "Bravo za svaki bojkot ovih gluposti. Previše je već svega", samo je jedan od komentara koji se mogao pročitati.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!