Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nina Badrić zatražila pomoć policije zbog višegodišnjeg uznemiravanja pomahnitalog obožavatelja: Za njom je došao i na Hvar!
Instagram

Jezivo...

Nina Badrić zatražila pomoć policije zbog višegodišnjeg uznemiravanja pomahnitalog obožavatelja: Za njom je došao i na Hvar!

Nini se slična situacija dogodila i 2012. godine.

48-godišnja pjevačica Nina Badrić zbog višegodišnjeg je uznemiravanja muškarca morala zatražiti pomoć policije.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, glazbenica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos. Muškarac je otišao korak dalje te se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan, a dolazio je i ispred njezinog zagrebačkog doma, gdje ga je također znala viđati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Oct 14, 2020 at 10:37am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijeli je slučaj prvo završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, no kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni odvjetnik su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Nini se slična situacija dogodila 2012. godine, a organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru tada su pozvali policiju uočivši obožavatelja koji ju je pratio više od godine dana. Isti scenarij ponovio se i u Splitu na Runjićevim večerima gdje je pomahnitali obožavatelj prošao osiguranje da bi došao do nje. I tada je reagirala policija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Oct 10, 2020 at 9:14am PDT

Ubrzo se ispostavilo da je riječ o muškarcu iz Užica u Srbiji. Gdje god se ona pojavila bio je i on, od koncerata do večernjih evenata, a čak je i on stigao do Hvara i vrebao pjevačicu s plaže.

>> Rozga je zbog opsjednutog muškarca živjela u strahu: Slao joj je odvratne poruke, htio intimne odnose, čak joj je došao i pred kućna vrata

S istim se problemom nedavno suočila i njezina kolegica Jelena Rozga.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!