Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Kći Massima Savića prelijepom gestom rasplakala Hrvatsku, a sad pokazala kako i ona plače cijeli dan
Instagram

BRAVO, MIRNA!

Kći Massima Savića prelijepom gestom rasplakala Hrvatsku, a sad pokazala kako i ona plače cijeli dan

Mirna je donirala odjeću djevojkama Učeničkog doma Dora Pejačević te ženama koje su pretrpjele potres u Gornjoj Dubravi i Čučerju.

Kći pjevača Massima Savića, Mirna Savić, svojom je gestom oduševila Hrvatsku. 

Naime, Mirna je donirala odjeću djevojkama Učeničkog doma Dora Pejačević te ženama koje su pretrpjele potres u Gornjoj Dubravi i Čučerju. Pedagoginja tog učeničkog doma, Ivana Harapin Gajić, na Facebooku je cijeli dan tražila Mirnu niti ne znajući koga će pronaći.

Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol - dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a...

Objavljuje Ivana Harapin GajićPonedjeljak, 23. studenoga 2020.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol - dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a robica je zbog korone stajala u karanteni nekoliko tjedana. Dio Mirnine donacije smo proslijedili stradalima u potresu u Gornjoj Dubravi i Čučerju, a ono što nismo znali je da je Mirna u svaki kaputić i sako stavila predivne male porukice pune ljubavi. To smo otkrili tek kad su ih naše učenice i zahvalne korisnice našle u džepovima. I sada silno želimo zahvaliti Mirni koja nas je sve dirnula. Draga Mirna, ako ovo čitate javite se, puno Vas ljudi želi pozdraviti", napisala je, a ubrzo se saznalo o kojoj je Mirni riječ.

"Dragi moji, rasplakali ste me od sreće... Pišem ovdje jer se nadam da će me tako svi moji dragi "Kaputići" čuti. Kad sam pisala ove porukice mislila sam na cure koje će ih pronaći i zamišljala njihove osmijehe, njihove priče. Zamišljala sam koliko snage svaki dan treba jedno mlado biće koje živi daleko od svoje obitelji. Koliko je teško kad se ne možeš s vrata zatrčati mami u zagrljaj kad ti neki mangup prvi put slomi srce. Koliko je meni život toga poklonio, a koliko je nekoj curi možda meni vrlo sličnoj - uskratio... Htjela sam tim curama nekako dati do znanja da postoji neka tamo Mirna koja bi ih sve najrađe zagrlila i nasmijala iako ih ne zna. Cure, te su porukice moji zagrljaji za vas i nadam se da su vas pronašli baš kad je trebalo! A sad vidim da je ta odjeća otišla i dalje i do vas koji ste možda poželjeli da ste 22.3. živjeli negdje drugdje... Ali ipak ima nešto čarobno u tom našem polomljenom gradu, a to smo mi svi - stranci koji jedni druge volimo iako se ne poznajemo", napisala je Mirna u odgovoru na objavu.

(FOTO: Instagram)

Također, objavila je i fotografiju na kojoj je uplakana te je zaključila kako je cijeli dan takva. Srećom, radi se o suzama radosnicama. Bravo, Mirna!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!