Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Srpski Kurir tvrdi: Za Severininu aferu s vinarom saznao je Igorov tata, no on mu nije vjerovao
Instagram

IZ ZAGREBAČKIH KRUGOVA

Srpski Kurir tvrdi: Za Severininu aferu s vinarom saznao je Igorov tata, no on mu nije vjerovao

Srpski Kurir jutros je objavio članak u kojem tvrdi kako je za Severininu navodnu aferu prvi saznao Igorov otac, legendarni folker Dragan Kojić Keba.

Afera Severina i vinar ide dalje, barem ako pitate sprske medije koji su prije nekoliko mjeseci prvi lansirali priču kako u braku Severine i Igora Kojića stvari više ne funkcioniraju.

Iako to do danas nije službeno potvrđeno, kao niti njezino zblišavanje s ivanićkim vinarom Tomislavom Voštinićem, o tome se ne prestaje brujati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Srpski mediji tvrde: Severina se zbližila s deset godina mlađim vinarom iz Ivanića?

O njihovoj navodnoj vezi prvi je pisao srpski časopis Stars, no vrlo brzo oglasili su se iz Severininog PR tima kratkim priopćenjem kojim su odbacili sve takve napise.

(FOTO: Instagram)

"Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", stoji u kratkom priopćenju.

>> Severinin PR tim oglasio se u vezi prirode njezinog odnosa s ivanićkim vinarom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Srpski Kurir jutros je objavio članak u kojem tvrdi kako je za Severininu navodnu aferu prvi saznao Igorov otac, legendarni folker Dragan Kojić Keba, no sin mu u početku nije vjerovao. Navodno se drama kod Kojićevih odvijala ovog ljeta kada je Severina već neko vrijeme boravila u Hrvatskoj, a Igor u Srbiji.

Pjevač je to saznao iz zagrebačkih izvora, nastavlja Kurir, a navodno je Igor još pokušavao spasiti brak dok se i sam nije uvjerio u glasine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

>> Oglasio se Tomislav Voštinić, trenutno najtraženiji muškarac u regiji kojeg povezuju sa Severinom

Nakon toga, navodi Kurir, Severina je otpratila sve članove obitelji Kojić s Instagrama - Kebu, Olju, kao i Igorovu sestru Natašu Kojić Tašu i obrnuto, a nedugo nakon je pokupila sve svoje stvari iz kuće Kojićevih, gdje je boravila kada je dolazila u Beograd i u kojoj je provela cijelu karantenu.

Glasine ili ne, pokazat će vrijeme.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!