Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Kontroverzna srpska starleta optužena za međunarodnu prostituciju
Instagram

niže skandal za skandalom

Kontroverzna srpska starleta optužena za međunarodnu prostituciju

U optužnici se navodi da je starleta 27. svibnja s djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu preko vodene granice na rijeci Savi.

Protiv srpske starlete Tijane Maksimović koja je poznatija kao Tijana Ajfon, podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dvije osobe za pružanje seksualnih usluga u svibnju ove godine u Bijeljini, prenijeli su srpski mediji

 

Naime, krajem svibnja je poticala dvije državljanke Srbije da otputuju s njom na područje grada Bijeljine kako bi na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura (oko 3800 kuna).

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U optužnici se navodi da je starleta 27. svibnja s djevojkama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu preko vodene granice na rijeci Savi. Od tamo su prevezene na privatnu zabavu u blizini Bijeljine gdje su ih uhitili pripadnici unutarnjih poslova Republike Srpske zajedno s još desetak ljudi zbog uporabe opojnih sredstava, prostitucije i neovlašenog posjedovanja oružja. 

 

"Optužena se tereti da je s predumišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila kazneno djelo 'Međunarodno navođenje na prostituciju'", pojasnili su u tužiteljstvu BiH. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!