Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Zoran Škugor otkrio za što su kraljici estrade 'krivi' Rozga, Bandić i Doris Dragović

SEVERINA NE VOLI KAD JOJ SE ODUZIMAJU TITULE

Zoran Škugor otkrio za što su kraljici estrade 'krivi' Rozga, Bandić i Doris Dragović

Severina voli nazvati stvari pravim imenom i ne voli kada joj se oduzimaju titule.

Na Kumekovoj premijeri svatko je nešto htio reći, ali se o Severininoj poruci najviše govorilo. Film Walter brani Sarajevo poslužio je kao inspiracija za pjesmu Dubioze kolektiv, a stihovi pjesme Severini. Otkako vodi bitku oko skrbništva nad sinom oba su joj Milana trn u oku.

"S obzirom da je imala velikih problema sa sustavom Milana Bandića i njegovim gradskim organizacijama ona se vraća nazad u bitku", započinje Zoran Škugor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Severina voli nazvati stvari pravim imenom i ne voli kada joj se oduzimaju titule. Ona neokrunjene kraljice estrade dugo joj se pripisivala. Sve dok se nije pojavila Jelena Rozga.

"Nazvala me jedna novinarka i pitala ima li što novo na estradi i ja sam rekao da su dobili novu kraljicu estrade Jelenu Rozgu jer je prodala početkom sedmog mjeseca, kad nema ni mladih ni nešto puno gostiju, više od 1000 karata. Dva tri dana nakon toga u jednim dnevnim novinama izašlo je da je Rozga nova kraljica estrade", prisjeća se Škugor.

Severinin odgovor nakon dvije godine odmjeravanja na jednom medijskom događaju bio je ovaj - kruna koju potpisuje Dolce & Gabanna vrijedna osam tisuća kuna. 

"Može se slikat ko hoće, staviti na sebe krunu, ali pitanje je broj prodanih karata, imaš li hit nemaš, jesi ti to taj ili nisi", nastavlja Škugor.

Par godina ranije, kada je nastupala na radijskom festivalu digla je prašinu pjevajući u majici s likom Djevice Marije. Provokacija, odgovor na licemjerno društvo ili nešto treće? Tada je Severina pjevala pjesmu Zdravo, Marijo, pa stajling možemo shvatiti i kao nadopunu pjesmi. 

No, nema dvojbe oko toga kome je poslala poruku noseći broš s brojem nezaposlenih u Hrvatskoj. Tadašnja premijerka Jadranka Kosor stajala je ispred ove mete.

"Tu se pokazuje kao samosvjesna žena koja razumije što se dešava. Međutim, ništa se specijalno tu nije dogodilo da je premijerka imala problem  pa da se mora vadit nekome, objašnjavat o nezaposlenima, takva je situacija bila."

Kada je prijetila deložacija dječaka Cesarea čija se majka Nina Kuluz borila za njegovo skrbništvo, Severina je bila u prvom redu na prosvjedu. Ta priča kasnije nije lijepo završila. No što Severina zapravo postiže suptilnim, ali vrlo jasnim porukama?

"Ona zna šta radi i s te strane vrlo dobro funkcionira u svojoj glavi, e sad sve to u finalu odlučuje ima li pjesme ili nema pjesme. Ovo prema Bandiću je bilo nešto drugo."

A baš je ta priča s Bandićem Sevki možda važnija i od pjesme. Bit će zanimljivo pratiti kako će se situacija rasplesti.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!