Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Filip Pejić: U ringu eksplozivni borac, a privatno nježan otac

JE LI PROŠAO TEST?

Filip Pejić: U ringu eksplozivni borac, a privatno nježan otac

Nakon 15 pobjeda, dva poraza i dva neriješena meča Filipu ćemo morat upisat još jedan poraz, jer naš test nije prošao.

On je Pejić, Filip Nitro Pejić. Ponosni vlasnik drugog najbržeg nokauta u povijesti KSW-a.

A je li jednako brz i efikasan van kaveza? Pripremili smo mu jedan mali test - obuči sina za odlazak u park u samo 11 sekundi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovisi kakav je dan Davidu. Kad on nešto zacrta onda je s njim borba, ali kad sluša onda je dobro. Sad ovisi kakav smo dan pogodili." Čini se kako je ovaj eksplozivni borac u kavezu prava zvijer, no privatno je potpuna suprotnost.

"Joj nikad ne bih rekao da ću bit tako. Ja mislim da sam super tata. Mlad sam, ništa mi nije teško, sve mu dopustim i znam kako sam ja odrasto i kako su i meni roditelji davali sve."

Njegova najglasnija i najvatrenija navijačica trenutno je na pauzi, jer mladi zagrebački borac i supruga Katarina krajem prošlog tjedna proširili su svoju malu obitelj za još jednog člana. Stigao je drugi sin - maleni Karlo, a neprospavane noći opet su postale njihova svakodnevica.

"Prva noć. A dobro većinom je žena bila s malim, ja sam bio s Davidom ona s Karlom. Prva noć je bila na pola, čuo sam ga svaki dva sata da plače onda smo ih malo razdvojili da ne budi Davida i vidit ćemo kako će ić dalje. Nadam se da je to samo prva noć haha takva bila dok se ne naviknem malo."

Možda mu noćna buđenja nisu na popisu vrlina, ali kućanski poslovi za njega su poput obveznog štiva. 

"Dosta stvari pomažem sad, pogotovo sad kad je rodila jer treba proć onih nekoliko tjedana da dođe uopće žena sebi, tak da pomažem u svemu šta mogu i tu ima i punica i ona nam najviše pomaže, ona nam je spas." Čudno je to čuti od jednog muškarca da tako govori o punici.

"Pomaže nam stvarno, punica je zakon. Nije ono kao punice da su znaš kako se kaže, dobra je, dobra je, super je, puno nam pomaže."

Automobili i dečki - veza je to od najmlađim dana. A nakon 15 pobjeda, dva poraza i dva neriješena meča Filipu ćemo morat upisat još jedan poraz, jer naš test nije prošao.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!