Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Što povezuje ovu talentiranu 14-godišnju Čakovčanku s Jennifer Lopez?

KLARA TOT

Što povezuje ovu talentiranu 14-godišnju Čakovčanku s Jennifer Lopez?

Svoj put Klara Tot započela je u rodnom Čakovcu, no njezine plesne cipele već su dotaknule tlo svjetskih dvorana.

Ona je Klara. 14-godišnje plesno čudo od djeteta. Pred našim kamerama napravila je remake kultnog filma iz osamdesetih - Flashdance. I to na svoj način.

Svoj put započela je u rodnom Čakovcu, no njezine plesne cipele već su dotaknule tlo svjetskih dvorana. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dok sam bila u Americi, mjesec dana tijekom ljeta sam polazila puno classeva od svjetski poznatih koreografa koji su me znali izdvojiti i pohvaliti. Imamo Nick Demuru koji me izdvojio u Zagrebu u transform dance campu i on je glavni koreograf za Justina Biebera, također je koreografirao za Arianu Grande i Brian Friedman koji je jedan od također glavnih koreografa za Britney Spears. Bio je i koreografirao za Jennifer Lopez, Demi Lovato...", odmah na početku ističe Klara.

A kad te takve face izdvoje to znači da na sljedećoj audiciji automatski ulaziš u sljedeći krug. Glumila je u spotovima, sudjelovala na plesnim konvencijama, a pripala joj je čast održati vlastiti plesni sat. I to odraslima.

"Imam tek 14 godina pa ne očekujem da budem sad neki učitelj, ali je to nešto što isto jako volim raditi."

Klari od prvog dana leđa čuva mentorica Virna Hošnjak, i sama profesionalna plesačica koja je plesala za sve vodeće zvijezde u regiji. No došlo je vrijeme za nove izazove.

"Ja sebe ne vidim možda toliko u ulozi plesača. Mislim da je vrijeme za druga lica, za nove mlade nade. A ja uživam trenutno u mentoriranju tih mladih nada", priznaje Virna.

I tako je svu energiju usmjerila prema Klari koja trenutačno pohađa online satove losanđeleskog plesnog tima koji je surađivao s Jennifer Lopez. Klara se zbog toga budi u jedan ujutro, a onda nastavlja sa školskim obvezama. 

"Zapravo sam imala priliku prijaviti se i poslati ta neka svoja dva videa, oni su me onda odabrali da treniram s njima sad online i tako sam uzbuđena zbog toga. Zbog vremenske, promjene u vremenskim zonama su ti live treninzi u jedan u noći do dva i 30 ujutro, ali više sam nego sretna i uzbuđena buditi se za to, jer mi je to tako ogromna prilika."

I stoga dobro upamtite njezino ime, jer sigurni smo da će vam se smiješiti s najvećih svjetskih pozornica.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!