Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Najotkačeniji hrvatski par nakon 10 godina veze: 'Vjenčat ćemo se'
Instagram

bit će to pravi tulum

Najotkačeniji hrvatski par nakon 10 godina veze: 'Vjenčat ćemo se'

Potaknulo ih je ni više ni manje nego snimanje reklamnog spota za agenciju za vjenčanja.

Ivana Mazurkijević i Damir Martinović Mrle snimali su spot za pjesmu "A Good Actor", a nastao je nakon što je jedna agencija za vjenčanja nazvala Mrlu s molbom da im snimi reklamni spot. Iako ideja nije baš izazvala preveliko oduševljenje kod ovog para, na kraju su pristali i toliko su se oduševili na snimanju da se rodila ideja kako bi se i oni mogli vjenčati nakon deset godina.

 

"Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga", rekao je Mrle za 24 sata.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako trenutno ne mogu realizirati svoje planove, od njih sigurno neće odustati. "Ma nema odustajanja sad. Čim bude moguće, organizirat ćemo zabavu za više od tisuću ljudi, Ivanka i ja ćemo se vjenčati. To ćemo sigurno ostvariti, sad to više nije do nas da mi ne želimo, nego moramo čekati popuštanje mjera", nastavio je. 

 

Ivanka je pak otkrila gdje ju je dragi pitao sudbonosno pitanje. "Rekao mi je da se lijepo odjenem i doveo me na vrh Učke. Stavio je zlatno platno iznad nas, stolice, sredio fotografa. Baš se potrudio", otkrila je. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!