Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Mister Marić žene je zaludio bicepsima, no kako je bivši turistički vodič postao najpoželjniji Hrvat?
RTL Exkluziv

ALFA I OMEGA HRVATSKOG PRORAČUNA

Mister Marić žene je zaludio bicepsima, no kako je bivši turistički vodič postao najpoželjniji Hrvat?

Zdravko Marić, alfa i omega hrvatskog proračuna nije ni slutio kakvu će lavinu reakcija izazvati njegovi mišići.

Ehhhhhh, da nam je ekonomija tako jaka kao mišići ministra financija! 

Zdravko Marić, alfa i omega hrvatskog proračuna nije ni slutio kakvu će lavinu reakcija izazvati njegovi mišići. Njegovo cijepljenje protiv koronavirusa. Reakcije istina nisu imale nikakve veze s cjepivom, već s njegovim isklesanim tijelom. OK, samo malo! Zgodan, a još ministar! Zvuči kao priča koja je pokorila medije!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije nekoliko mjeseci, gostujući u jednom podcastu - omiljeni ministar otkrio je do sada nepoznatu privatnu stranu! Ovaj rođeni Brođanin upoznao je suprugu Natašu još u srednjoj školi, a svojedobno je radio i kao turistički vodič. Kada se doselio u Zagreb živio je sa starijim sestrama koje su itekako kumovale njegovim dobrim manirama.

"Cijeli život živim sa ženama iako nisam kao Chuck Norris, i dalje ih ne razumijem. Moje sestre i ja smo jako povezani, puno su imale utjecaja na moj razvoj", rekao je tada. 

No, sigurno je tu prste imala i supruga s kojom ima dvoje djece! Prijateljstvo u srednjoj školi definitivno je udarilo dobre temelje njihovom današnjem braku. A kad ne karta belu s obitelji, možete ga vidjeti na treningu! 

"Tu ja izbacim iz sebe sve, otrčim krug po Jarunu, negativno izađe. Odem i na tenis, tamo nisam ministar, ne persiraju mi, zovu me imenom, ne pričamo o porezima već jel bilo aut ili nije bilo aut!"

Omiljeni ministar strastveni je navijač Hajduka a i veliki zaljubljenik u Elvisa Presleya. Uz sve navedeno u svoj životopis može dodati i titulu mistera cijepljenja!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!