Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bila je jedna od istaknutijih žena hrvatskih rukometaša u njihovo zlatno doba, a i danas je jedna od najzgodnijih
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

PLIJENILA POZORNOST

Bila je jedna od istaknutijih žena hrvatskih rukometaša u njihovo zlatno doba, a i danas je jedna od najzgodnijih

Iako se neko vrijeme isticala u medijima koji su o njoj često pisali da je "bez dlake na jeziku", Iva Alilović se u potpunosti povukla.

Hrvatski rukometaši danas od 18 sati igraju utakmicu protiv Katara koju možete pogledati na RTL-u.

Treće kolo u prvoj fazi natjecanja došlo je do svog kraja. Hrvatska igra protiv Katara u susretu koji će odlučiti o prvom mjestu u skupini i što je još važnije o tome koliko će se bodova prenijeti u sljedeću fazu natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Rukomet na RTL-u: Hrvatska i Katar u borbi za dva boda za drugi krug

Mi smo se kroz aktualno Svjetsko prvenstvo u Egiptu prisjetili i nekih starih igrača, a među njima je i golman Mirko Alilović. Oim po sportskim uspjesima, Mirko je poznat i po skladnom obiteljskom životu sa suprugom Ivom i njihova tri sina.

(FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Podsjetimo, Iva i Mirko upoznali su se u Zagrebu, a ona je ostala trudna nakon godinu dana veze. Premda im je veza u početku bila turbulentna, brzo su jedno u drugome pronašli mir.

(FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Par se vjenčao 2011. godine. Prvo u zagrebačkoj Gornjogradskoj vijećnici, a zatim su imali i veliku hercegovačku feštu s 350 uzvanika u općini Ljubuški. Prije Mirka, Iva je bila u vezi s plivačem Aleksejem Puninskim. Mnogi Ivu i danas smatraju jednom od najistaknutijih žena domaćih sportaša, ali i najatraktivnijih. Upravo zato, svaki put kad bi došla na tribine, svi pogledi bili su na njoj.

(FOTO: Robert Anić/PIXSELL)

Iako se neko vrijeme isticala u medijima koji su o njoj često pisali da je "bez dlake na jeziku", povukla se te je zabranila svako korištenje osobnih fotografija u medijske svrhe koje objavljuje na društvenim mrežama.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!