Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Josipa Lisac o Gaginoj izvedbi himne: 'Nije ona tako strašna pjevačica, izvela je to prosječno'
www.profimedia.hr, Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

DIVA O DIVI

Josipa Lisac o Gaginoj izvedbi himne: 'Nije ona tako strašna pjevačica, izvela je to prosječno'

Na društvenim mrežama krenule su usporedbe Lady gage i Josipe Lisac te njihovog pjevanja na inauguracijama.

Lady Gaga oduševila je javnost izvedbom američke himne na inauguraciji Joea Bidena.

Odmah nakon izvedbe, na domaćim društvenim mrežama krenule su usporedbe s glazbenom divom Josipom Lisac koja je pjevala na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića. Josipina interpretacija hrvatske himne podijelila je javnost, a Lady Gaga nije ju pretjerano oduševila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crveno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme", otkrila je Josipa za Večernji list pa nastavila.

>> VIDEO Lady Gaga oduševila izvedbom himne, J.Lo izazvala negativne reakcije: Pjevala je na playback?!

"Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno. Ona je dosta jednostavna u svom glazbenom izričaju. Ne bih imala ništa za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi. Mislim da je Beyonce to izvela puno bolje i senzibilnije na Obaminoj inauguraciji, onako više kao ona. Meni je jedna od najljepše izvedenih himni ona od Marvina Gayea 1983. godine, a unazad posljednjih godina također je bilo puno dobrih verzija. Inače, slušala sam i govor od Joea Bidena i svako malo je koristio riječ sloboda. Jasno da uz to ide dostojanstvo, dignitet i svečanost", zaključila je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!