Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Posljednja objava Mire Furlan oproštaj je od života: 'Gledam u zvijezde, uskoro ću tamo poći'
Goran Kovacic/PIXSELL

Prerani odlazak

Posljednja objava Mire Furlan oproštaj je od života: 'Gledam u zvijezde, uskoro ću tamo poći'

Napustila nas je proslavljena glumica Mira Furlan.

Prošlu srijedu preminula je proslavljena glumica Mira Furlan. Imala je 65 godina. 

Tužne vijesti potvrđene su na Twitteru. Počast glumici odao je autor znanstveno-fantastične serije "Babylon 5" u kojoj je Furlan glumila, J. Michael Straczynski, koji je i otkrio tu informaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Jako tužna vijest: Otišla je još jedna doajenka glumišta. Umrla je Mira Furlan

Straczynski je rekao kako je 'znao da je Mirino zdravlje sve lošije', no cijela se ekipa nadala kako će joj biti bolje. Nažalost, to se nije dogodilo pa nas je Mira napustila zaista prerano.

"Gledam u zvijezde. Noć je vedra i Mliječna staza čini se tako blizu. Tamo ću uskoro poći. 'Svi smo mi od zvijezda', odjednom sam se sjetila Delennine rečenice iz Joeovog scenarija. Nije loše. Ne bojim se. U međuvremenu, dopustite mi da sklopim oči i osjetim ljepotu oko sebe. I duboko udahnem ispod tamnog neba punog zvijezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve", stoji u posljednjoj Mirinoj objavi na Twitteru uz objavu o smrti.

>> Odlazak Mire Furlan: Zbog ljubavi prema jednom Goranu uzeli su joj stan te je protjerali iz Hrvatske, a u SAD-u je ostvarila veliku karijeru

Čini se kako je legendarna glumica znala da joj se bliži kraj, a ovo je bio oproštaj od života.

Kako Večernji list doznaje od izvora bliskih obitelji, glumica je već duže vrijeme bolovala od virusa Zapadnog Nila koji joj je prenio zaraženi komarac. Zbog teške bolesti, posljednjih nekoliko mjeseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici SAD-u pružena najbolja moguća liječnička skrb, bolest je, nažalost bila jača.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!