Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Po važnom joj gradiću: Bivša hrvatska manekenka ekskluzivno nam je otkrila ime kćerkice koja uskoro stiže
RTL Exkluziv

posebno značenje

Po važnom joj gradiću: Bivša hrvatska manekenka ekskluzivno nam je otkrila ime kćerkice koja uskoro stiže

Jasmina Hdagha i zaručnik Jim uskoro će po prvi put postati roditelji.

Vježbanje u drugom stanju, zašto ne? Prakticiranje i podučavanje joge u osmom mjesecu trudnoće neki bi nazvali hrabrim. Naša bivša manekenka Jasmina Hdagha, s adresom u američkoj Santa Monici, i dalje radi punom parom.

"Sve što ste radili prije možete i prvih šest mjeseci bez pardona raditi... Moja klijentica se šalila, kaže ne bi se čudila da joj dođem u stan, da treniram s njom i da se porodim kod nje doma", odmah na počtku otkriva simpatična Jasmina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No njezin zaručnik Jim za to ne želi niti čuti!

"Moj dragi paničari previše u vezi čitave ove pandemije, pa bolnice što se tiče trudnoće isto me nije strah, ja bih iskreno doma to napravila, ali Jim kaže nema šanse. Prvo dijete, njega je jako strah. Evo dvije moje frendice, rodile isto doma. Kućni porođaj, u vlastitom okruženju..."

Svijet je Jasminu upoznao kao manekenku koja je radila s najvećim dizajnerima poput Jeana Paula Gautiera, a kasnije i kao djevojku glumca Billyja Zanea. No, svijet modelinga nije joj bio po volji i pronašla se kao glumica i instruktorica joge. Jima je upoznala prije devet godina na snimanju u Sedoni, gradiću u Arizoni, zaručili su se godinu dana kasnije. Djevočica koju će uskoro dobiti zvat će se upravo Sedona, a zbog nje će se čini se čuti i svadbena zvona. 

"Nisam baš previše tradicionalna. Jim se ponadao i htio je sad, ajmo, ajmo, ajmo, prije mjesec dana pritisak, reko strah te kad idem na pregled kod doktora, kako te nije strah trčati da to odradimo. Ne žuri mi se, ali kažem, probat ću to odraditi prije nego što mala ima godinu dana", priznaje Jasmina.

U svom stilu, majčinstvu se veseli iako bi joj obiteljska pomoć iz Hrvatske dobro došla. Tata Jim je čini se sto posto spreman za ulogu!

"Svako jutro kad se ja probudim u četiri i po, sad se i on počeo rano buditi, i onda svako jutro prije nego što krenem meditirati on krene s njom razgovarati, sladak je, već vodi s njom razgovore", zaključuje Jasmina.

Sljedeći put kada ćemo se čuti s Jasminom možda će biti neispavana i s malo većim podočnjacima, ali bit će sigurno bogatija duhom.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!