Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
U Beograd se nije vraćala zbog obiteljske tragedije: Iznenada preminula Marija iz Žikine dinastije
Screenshot YouTube

Počivala u miru

U Beograd se nije vraćala zbog obiteljske tragedije: Iznenada preminula Marija iz Žikine dinastije

Glumica Rialda Kadrić iznenada je preminula prošlog ponedjeljka u 57. godini u Ateni u kojoj je živjela posljednjih godina.

Preminula je glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije u Žikinoj dinastiji.

Glumica je iznenada preminula prošlog ponedjeljka u 57. godini u Ateni u kojoj je živjela posljednjih godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se poslije ne znam ni ja kolikog vremena -- sva kriza i depresija oko korone i osobnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam biti jak i preživjeti. Rialdina smrt je to učinila. Neočekivano, prebrzo. Ljudi imaju tendenciju da misle da nitko blizak nikada neće otići, makar ne naglo, jer to je najteže, kada izgubimo nekog bez nagovještaja, bez prilike da se rastanemo, bez riječi. Kada je rez života tišina", poručio je jedan njezin prijatelj na društvenim mrežama.

Rialda je ulogu Marije dobila kad joj je bilo samo 13 godina, a jednom je prilikom rekla da joj slava u tako ranoj dobi nije donijela sreću. "Kad prođete pokraj kina i vidite kolegu iz razreda kako kupuje karte za film u kojem glumite, radije biste da se ne sretnete tako", izkavila je jednom prilikom.

Glumica je Beograd napustila 1986., misleći kako će to biti privremeno, no na kraju je ostala u Londonu nakon obiteljske tragedije.

"Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. siječnja 1991. godine, kada je počeo rat u Zaljevu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu u Londonu, gledala vijesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, odlučila sam se vratiti u London i tamo započeti neki novi život."

Trebala je glumiti i u nastavku Žikine dinastije, no to nije dočekala. Počivala u miru!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!