Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Bitka za Eurosong: Albina ide u Rotterdam, a javila nam se i Nina Kraljić: Zašto je nestala nakon pobune na natjecanju?

Prekrasna Albina Grčić, sretnica je koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu u Nizozemskoj. Svojim nastupom i stylingom doslovno je pomela konkurenciju, a u Rotterdam - ukoliko joj epidemiološke mjere dopuste - neće ići sama!

Publika je rekla svoje! Atraktivna 22-godišnjakinja iz Splita doslovno je protutnjala Opatijom i pomela konkurenciju na izboru za pjesmu Eurovizije s hitom Tik tok!

Njezino vrijeme tek dolazi, a eurovizijski nastup koji bi trebao biti u svibnju u Rotterdamu već je u pripremi! S obzirom na pandemijske uvjete - ništa se još ne zna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja osobno mislim da vas nećemo razočarati, kako god to na kraju ispalo. Ovo možemo dići samo na viši level i da možemo Hrvatskoj osvijetliti obraz", otkriva Albina pred kamerama RTL Exkluziva.

No, tko je zapravo Albina, djevojka koja se glazbom bavi od djetinjstva? Već sa šest godina svirala je klavir, a prvi put je na pozornicu stala u rodnom Splitu gdje studira povijest i engleski na Filozofskom fakultetu! Njezina pojava oduševila je sve, ali jedna je estradna diva bila najglasnija! Doris Dragović dugogodišnja je prijateljica obitelji Grčić! 

"Doris je nazvala mog oca još večer kad sam pobijedila, jer je moj mobitel bio nedostupan. Pohvalila me, a jutro nakon me nazvala - mislim dobiti komentar od takve dive i vokala je meni... toliko mi to laska i drago mi je jer je i ona prošlo kroz to!"

A kroz eurovizijski film prošla je i  Nina Kraljić koja poraz, čini se nije najbolje prihvatila! 

"Nemam niti najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari, jer to ovakav javni linč i govor mržnje koji sam doživjela ne zaslužuje", ističe Nina za RTL-ove kamere.

"Ja Ninu nisam poznavala do Dore, ona je čak meni prišla, zagrlila me - ja sam na nju oduvijek gledala i cijenila vokal - mislm da njoj ide na štetu sa svojim reakcijama, nezadovoljstvom i nekolegijalnošću koju su svi prepoznali - mene nije poljuljala tako da mi ta njena reakcija nije poremetila - ja guram dalje", iakreno komentira Albina kolegicu.
 
Albina dobro zna tko je, što je i po što je došla! Ne izigrava zvijezdu, a to potvrđuje i činjenica da je u Opatiju iz Splita i obrnuto došla redovnom autobusnom linijom. Sate putovanja uvijek iskoristi za razgovor s dečkom Ivanom.

"Ni u jednom trenutku mi nije radio pressing, oboje se bavimo nečim što ovisi o sreći - on je jako sretan zbog mene, tjera me da idem naprijed... Mislim da imamo zdrav odnos, lijepu priču i da će to i dalje trajati."

Što je još otkrila Albina pred našim kamerama, saznajte u videu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!