Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Fani Čapalija iskreno o mirnom životu, smrti roditelja, ali i odnosu sa Sandijem Cenovom
Instagram

PO MNOGIMA NAJLJEPŠA MISICA

Fani Čapalija iskreno o mirnom životu, smrti roditelja, ali i odnosu sa Sandijem Cenovom

Prošlo je više od 27 godina otkad je Fani Čapalija osvojila četvrto mjesto na izboru za Miss svijeta. Ostala je zapamćena kao jedna od najljepših misica i uz Branku Krstulović i Anicu Kovač jedina koja je osvojila titulu najljepše Europljanke. Od tada, živi daleko od očiju javnosti!

Od legendarne rečenice "It's OK"prošlo je 27 godina, no i dan danas ne postoji osoba koja ne zna tko je, kada i gdje izgovorio! 

Fani Čapalija, tada 18-godišnja djevojka proglašena je najljepšom Europljankom i onda kao da je nestala!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fani smo susreli u splitskoj poliklinici gdje je predstavljena kampanja koja popularizira - kako vanjsku - tako i unutarnju ljepotu! Baš zbog njezine vanserijske ljepote, tih devedesetih ponude su pljuštale sa svih strana - no Fani nije prihvatila niti jednu! Danas na to vrijeme ipak gleda drugačije! 

"A eto valjda je tako život htio, više ne nego da. Normalno da bi bude žao, jer nisam doznala šta bi bilo kad bi bilo", otkriva prelijepa Fani za kamere RTL Exkluziva.

Iako su joj mnogi predviđali svjetsku slavu, ona se odlučila za samozatajan život daleko od showbizz glamura koji joj je u to vrijeme bio ponuđen. Štoviše, nakon razvoda od bivšeg nogometaša Ivice Mornara od kojeg je prošlo 20 godina, svoju oazu mira pronašla je na Čiovu gdje živi s maltezerom Benijem. 

Po mnogima najljepšu hrvatsku misicu Fani Čapaliju život baš i nije mazio. Dosta naglo je ostala bez oba roditelja... 

"I nitko ih nikada ne može zamjeniti i neće... Mislim, kao što meni znače mama i tata, tako i drugima, oni su za mene i dalje živi i bit ću zauvijek..." A ni u ljubavi nije imala sreće. Razvod je za nju također bio itekako stresan! Pa je spas pronašla u vjeri! 

"Neke ti stvari pređu u tradiciju, bez nečega ne možeš, a i poštuješ, dok možeš, možeš. Nema razloga da ne budu, to su lijepe stvari, nisu ružne, a i da se ne vjeruje u to, loše ti ne može biti nikako!" 

Ipak, o jednoj ljubavi priča s osmijehom! Onoj također staroj više od 20 godina! Sandi kao veliki ljubitelj misica nije odolio čarima ove prekrasne Splićanke. I dok su svi mislili da je njihova ljubav marketinški trik, oni su se itekako zaljubili! 

"Par puta smo se sreli i pozdravili i tako će i bit i meni je to baš drago - osobe koje poznaješ dugo, da ne prođemo jedno pored drugoga nego pričamo kao da se viđamo svaki dan. Nastavimo tamo gdje smo stali", otkriva Fani.

A Fani je također nastavila tamo gdje je stala! Miran život je sve što joj treba. I da, iako živi povučeno, svojom ljepotom osvaja i dan danas! 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!