Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Aleksa Balašević: 'Ja nisam dijete poznatih roditelja, već velikih, božanskih ljudi'
Facebook/Nel Pavletic/PIXSELL

sin glazbenog velikana

Aleksa Balašević: 'Ja nisam dijete poznatih roditelja, već velikih, božanskih ljudi'

Iako su neki mislili da će krenuti očevih stopama, Aleksa se okrenuo sportskim stazama. Već se godinama bavi hrvanjem i organizacijom MMA borbi "Megdan"

Glazbena legenda, Đorđe Balašević, u dugogodišnjem je braku s Oliveorm dobio troje djece - kćerke Jovanu i Jelenu te sina Aleksu. 

>>Balaševićeva kći otkrila što je glazbenik poželio za 67. rođendan

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A upravo je njegov sin prošle godine u jednom intervjuu za srpski Hello! progovorio o odnosu majke i oca. "Danas je suviše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakom djeteta, normalnog i ispravnog", rekao je. 

Moji planovi za sledecu godinu(Megdan III) su sledeci. Realizacija borbe Jurisic Negucic do koje mi veoma malo fali. Tu...

Objavljuje Megdan FightingUtorak, 19. prosinca 2017.

Iako su neki mislili da će krenuti očevih stopama, Aleksa se okrenuo sportskim stazama. Već se godinama bavi hrvanjem i organizacijom MMA borbi "Megdan". "Poslije 'Megdana" u punoj Štart areni počeli su me nazivati kraljem tuča i princem produkcije. Nisam nikakav kralj, car niti princ, već dijete pjesnika i gimnastičarke koje, kada nešto sanja, pokuša to i realizirati pa mu to često i uspije. Nisam ni ambiciozan ni pretenciozan, već svoj", izjavio je tada. 

Objavljuje Megdan FightingČetvrtak, 6. travnja 2017.

Ljubav Olivere i Đorđa mnoge je dirnula i inspirirala, a trajala je više od 40 godina. "Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. Mama me savjetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude, a Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih", rekao je.

>>Otkrivena posljednja želja Đorđa Balaševića prije smrti

Inače, mladi je sportaš i poduzetnik svoju je dragu Nikolinu zaručio krajem 2019. u Izraelu. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!