Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Neda Ukraden shrvana: 'Đorđe je širio ljubav i pričao gorke istine'
Instagram/Marko Jurinec/PIXSELL

jedan jedini

Neda Ukraden shrvana: 'Đorđe je širio ljubav i pričao gorke istine'

"Nevjerojatno mi je da ga više nećemo slušati uživo. Ostavio je nevjerojatan opus. Bio je najveći srpski kantautor, pjesnik, kompozitor i emotivac", rekla je pjevačica.

Za Đorđom Balaševićem i dalje tuguje čitavi Balkan, a njegovi se kolege još uvijek opraštaju. Prisjećaju se zajedničkih priča, dogodovština i svega po čemu je Đole bio poseban. "Takav se više ne rađa", rekli su mnogi. 

(FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Aleksa Balašević: 'Ja nisam dijete poznatih roditelja, već velikih, božanskih ljudi'

A sada ga se prisjetila i Neda Ukraden. "Napustio nas je još jedan u nizu sjajnih likova, čovjek koji je značio u cijeloj regiji, čovjek čije su pjeme bile univerzalne teme. Širio je ljubav i pričao gorke istine. Ja sam imala tu sreću, sretali smo se po raznim koncertima i sjajnim emisijama. Sreli smo se i otpjevali jedan bećarac. Ova regija izgubila je sjajnog autora, no njegove pjesme će živjeti. Nažalost, sahrana je bila u krugu obitelji, ali nije bitno pojaviti se tamo, bitno je što osjećaš u duši", ispričala je Neda u emisiji "Jutro" na Prvoj Srpskoj Televiziji. 

>>Sandi Cenov pokazao tetovažu posvećenu Balaševiću: 'Još se ne mirim s tim da te više nema'

"Đorđe je radio na jedan divan način, propovijedao je ljubav i poštovanje. Sviđa mi se što nije bio samo kantautor, već čovjek koji je imao stav. Njegovi intervali između pjesama bili su zanimljiviji nego pjesme", zaključila je Ukraden, a suze nije suzdržavala. 

Kasnije se oglasila i za srpski Kurir. "Nevjerojatno mi je da ga više nećemo slušati uživo. Ostavio je nevjerojatan opus. Bio je najveći srpski kantautor, pjesnik, kompozitor i emotivac", rekla je. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!