Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Pronašli smo komentar Albine Grčić ispod spota jedne njezine estradne kolegice: Nina Kraljić može puno naučiti iz njega
Instagram

KOLEGIJALNOST PRIJE SVEGA

Pronašli smo komentar Albine Grčić ispod spota jedne njezine estradne kolegice: Nina Kraljić može puno naučiti iz njega

Da Albina Grčić podržava rad svojih kolegica, otkrili smo sasvim slučajno ispod velikog hita Nike Turković "Boje", kada smo među prvim komentarima ugledali i onaj Albinin.

Još uvijek se ne prestaje pričati o nekolegijalnom ponašanju pjevačice Nine Kraljić prema mlađoj kolegici Albini Grčić zbog njezinog izbora za ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu.

Podsjetimo, Nina je prvo iznijela optužbe kako je njezina telefonska linija bila u kvaru, zatim da se od početka znalo tko će biti pobjednik, a onda je otišla i korak dalje te poručila kako joj se pobjednička pjesma "Tick-Tock" nimalo ne sviđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Nina Kraljić ne odustaje: 'Tick-Tock mi se ne sviđa i očito me nije briga što drugi misle'

"Dragi ljudi, ja ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da mi je Bernarda, Mia i Toma pogotovo scenski i pjevački bio bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma tik tok i gotovo. Pomirite se time kako se ja bez beda mirim s tim da samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskoj probi puštala pjesma tik tok na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja što stvarno govori o respectu organizatora i to 4 dana prije proglašenja i da bi nasumično izvlačenje rednog broja nastupa bila osnovna korektnost jer je prozirno previše itd. itd. Zašto me ne boli to i jučer sam slavila Valentinovo i guštala? Zato što tuđi hejt i takvo odron novinarstvo i ponašanje govori o drugima. Ja vam savjetujem da ako vam se ne sviđa što jedna osoba govori i o drugoj strani medalje ili ima drugi stav od vašeg, a vi se s tim iz nekog razloga ne možete nosit, nego da napadate ili vrijeđate da jednostavno pratite ono što vam odgovara. Ja imam i familiju znate.

>> Domaća javnost o reakcijama Nine Kraljić na Albininu pobjedu: 'Ponaša se kao Trump i hrvatska Karleuša'

(FOTO: Instagram)

Mene ne smeta dok god sam dosljedna sebi, ali žao mi je njih jer ipak sam njihova kćer koja samo stoji iza svojih stavova i stavova mojih najbližih koji znaju prave pozadine, a ne poluinformacije iz žutila i ono što dobijete na TV-u. Ionako mi je sada čišći zrak oko mene i to smo i moji i ja zaključili i zahvalna sam sada još više na Dori jer sam pokrenula projekt koji me strašno veseli i okupljam ljude oko sebe koji mi skroz odgovaraju privatno i poslovno. To je također moje pravo da smatram da cenzura i glumatanje 'bilo je divnoooo ponovilo seee čestitke svimaaaa' nije za mene ako to ne osjećam, da sam završila prva ne bi to osjećala, ali ionak mi se reklo da neću biti, tako da oni koji briju da se ovdje radilo o pobjedi su fulali poantu. Osim toga, ja svoje pobjede već imam i to velike koje sam pošteno dobila uključujući nagradu 'Slavenska nada' od predsjednika Bjelorusije i Ministarstva kulture, a takve su mi puno bitnije usudim se to reći, na kraju dana već imam Eurosong makar bi se i o tome moglo puuuno pričati. Tu sva priča staje s moje strane. Ja se koncentriram dalje na projekt, na guštanje s ljudima koji imaju sličan stav i uskoro ću staviti Rijeku kao audio van tko ju voli i želi čuti sa normalnijim mixom.

Možete pisati što hoćete ja više nikom ne odgovaram. Niti se moram pravdati ni za što. Žalosno je da živimo u društvu u kojem se uvijek isto priča i radi i očekuje, a čim nije tako odmah u javni linč. Well, da se zaista želim priključiti mainstreamu moje ponašanje bi bilo potpuno drugačije, vjerujte mi. Očito me nije briga što drugi misle pa čak ni visokorangirani lobiji, pratim sebe i svoju istinu i tko voli nek izvoli", poručila je Nina na Facebooku, prije nego je nestala sa svih mreža zbog brojnih kritika na vlastiti račun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Ja Ninu nisam poznavala do Dore, ona je čak meni prišla, zagrlila me - ja sam na nju oduvijek gledala i cijenila vokal - mislm da njoj ide na štetu sa svojim reakcijama, nezadovoljstvom i nekolegijalnošću koju su svi prepoznali - mene nije poljuljala tako da mi ta njena reakcija nije poremetila - ja guram dalje", iskreno je komentirala  Albina kolegicu za kamere RTL Exkluziva kojemu se javila i Nina. "Nemam niti najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari, jer to ovakav javni linč i govor mržnje koji sam doživjela ne zaslužuje", zaključila je.

A da Albina podržava rad svojih kolegica, otkrili smo sasvim slučajno ispod velikog hita Nike Turković "Boje", kada smo među prvim komentarima ugledali i onaj Albinin.

"Nika, ti si takvo osvježenje u glazbenom i vizualnom smislu! Baš sam sretna zbog tebe", poručila joj je te izazvala oduševljenje Nikinih obožavatelja.

Jer tako se to radi!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!