Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ostvarila joj se dugogodišnja želja: Leona Paraminski čeka prvo dijete u 42. godini
Instagram

prelijepe vijesti

Ostvarila joj se dugogodišnja želja: Leona Paraminski čeka prvo dijete u 42. godini

Glumici se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna, a kako ona i suprug Tin Komljenović to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, iz Amerike je doputovala u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji.

Zagrebačka glumica s američkom adresom, Leona Paraminski, postat će majka po prvi put.

Glumici se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna, a kako ona i suprug Tin Komljenović to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, iz Amerike je doputovala u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji, ekskluzivno doznaje Gloria.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Leona Paraminski iskreno o životu u Americi, suprugu Tinu, ali i povratku u Hrvatsku: 'Ne bih ovdje ostarila...'

Leona i Tin dugi su niz godina u skladnoj vezi, a od 2012. godine i u braku. Točno u podne 10. svibnja 2012. godine na otoku Santa Lucia, glumica je postala gospođa Komljenović, a javnost je za vjenčanje doznala tek kasnije, jer su na njemu bili samo mladenci.

>> 10. svibnja 2012., točno u podne: Poznata domaća glumica tada se u strogoj tajnosti udala za ljubav svog života na Karibima, a i danas su presretni

Posljednjih godina, talentirana ljepotica živi u Santa Monici u kojoj predaje glumu na Santa Barbara City Collegeu. "Ne bi se još vraćali, možda za nekih 5-6 godina. Treba nam još toliko da sve tu završimo što smo započeli. Santa Barbara je divna i genijalna za penziju. Ovdje ima super penzića, to su nam prijatelji, ali ne bih ovdje ostarila moram priznati", otkrio je glumica u live intervjuu za RTL Exkluziv još prošle godine.

Čestitke sretnom paru!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!