Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nina Kraljić vratila se na Instagram te odmah poručila s kim više ne želi imati posla
Instagram

Ništa čudno nakon svega

Nina Kraljić vratila se na Instagram te odmah poručila s kim više ne želi imati posla

Nakon medijske drame, Nina Kraljić ugasila je sve profile na društvenim mrežama.

Nakon drame koju je izazvala nakon izbora Albine Grčić za hrvatsku predstavnicu na Eurosongu u Rotterdamu, Nina Kraljić naišla je na brojne kritike zbog nekolegijalnosti.

Sve je počelo kada je odmah nakon Albinine pobjede tvrdila kako se za nju nije moglo glasati zbog problema s linijom te kako se unaprijed znalo tko ide u Rotterdam. Na kraju je istaknula kako joj se pobjednička pjesma "Tick-Tock" nimalo ne sviđa, a uspjela se posvađati i s novinarima, tvrdeći kako su nad njom izveli javni linč.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekoliko dana nakon svega toga, Nina je nestala s društvenih mreža na koje se sada vratila te je odmah jasno poručila kakvi su joj planovi za budućnost.

"Rijeka ja je prva pjesma iz mog novog projekta. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe, slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija", započela je Nina objavu kojom je još jednom ispromovirala svoj projekt Alkonost of Balkan koji se bavi slavenskom mitologijom. Objavila je i novi logo uz koji svira njena pjesma "Rijeka" s kojom se natjecala na nedavnom izboru za pjesmu Eurovizije.

"S hrvatskim izdavačima više nemam veze, kao ni s novinarima. Radim kao nezavisna umjetnica", zaključila je Nina objavu na Instagramu na kojem je prati nešto manje od 14 tisuća ljudi.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!