Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prepoznajete li ovog poznatog Hrvata? Fantastično kuha, britak je na jeziku, no ima veliko srce
Instagram

naš poznati chef

Prepoznajete li ovog poznatog Hrvata? Fantastično kuha, britak je na jeziku, no ima veliko srce

Mate Janković podijelio je fotografije iz daleke prošlosti.

Mate Janković jedan je od najpoznatijih domaćih chefova.

Ipak, nismo sigurni kako biste ga prepoznali na fotografijama iz daleke prošlosti koje je nedavno podijelio u svojim Instagram pričama. Na njima kao dječak pozira s naočalama ozbiljnog izraza lica, a bila je tu i fotografija iz 1978. koja se nalazi u jednom od dokumenata iz njegovih školskih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef. (@matejankovic)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sve naše memorije okusa dolaze iz ranog djetinjstva. Sve što radimo u toj najranijoj fazi života, što nas uče roditelji, nosimo kroz cijeli život", otkrio je jdnom prilikom šarmantni kuhar za RTL.HR, a on se ovim zanimanjem počeo baviti sasvim slučajno, na nagovor obiteljskog prijatelja.

>> Mate Janković: 'Učite djecu o hrani!'

(FOTO: Instagram)

Mate je odavno poznat po tome da je vrlo britak na jeziku, ali i da ima veliko srce, što je dokazao i nedavno nakon razornih potresa u Petrinji, Sisku i Glini kada je isti dan s kolegama krenuo tamo organizirati pomoć i kuhati za ljude na stradalim područjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef. (@matejankovic)

Njihov potez i trud oduševio je ljude diljem Hrvatske i regije, pa ne čudi što kombinacija šarma, talenta i velikog srca privlači žene.

Ipak, Mate je oduvijek bio vrlo tajanstven po pitanju ljubavnog života. Tek se zna da je šest godina ljubio zadarsku ekonomisticu Ivanu Babić, koju je upoznao na jednom od kulinarskih tečajeva koje je vodio u Zadru. O trogodišnjoj Jankovićevoj vezi s Ivanom Natalijom Bajaj ne zna se mnogo, osim da se iz te ljubavi rodio sin Andrej.

(FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Poznata je i njegova kratka veza s glumicom Ornelom Višticom, a posljednje je viđen u rujnu prošle godine s 13 godina mlađom damom s kojom ljubav cvjeta već neko vrijeme.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!