Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Grubnić se oprašta od gradonačelnika: 'Naš Milan Bandić je živio za Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu'
Instagram

'ADIO, KAPETANE'

Grubnić se oprašta od gradonačelnika: 'Naš Milan Bandić je živio za Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu'

"Adio kapetane... Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je bavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom", poručio je Marko Grubnić pokojnom gradonačelniku.

Marko Grubnić među prvima se na Instagramu oprostio od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

"Adio kapetane... Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je bavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivaj u miru Božjem dragi GRADONAČELNIČE", poručio mu je stilist pored zajedničke fotografije s Bandićevim ljubimcem Rudijem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Umro je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

(FOTO: Instagram)

Podsjetimo, ta je fotografija nastala u jeku skandala sa zagrebačkim skloništem za nezbrinute životinje u Dumovcu iz kojeg su izašle mučne fotografije i priče volontera o tome kako se odnose prema životinjama.

>> Nakon oštrih riječi: Marko Grubnić, Hana Hadžiavdagić i gradonačelnik Bandić sastali se u vezi azila Dumovec

Marko Grubnić bio je tada jedan od najglasnijih kritičara glavnih i odgovornih za to, ali i gradonačelnika. "NE gosp. Bandić, Vi niste inspekcija. Inspekcija će tek obaviti posao, prije ili kasnije, to vam obećavam. Možda ne bi bilo loše da savjetujete ljudima koji primaju naš i Vaš novac za udrugu, da nikako NE spavaju mirno, jer mi od sada pratimo svaki njihov korak. I ja osobno neću odustati dok azil Dumovec ne postane ono što zaista treba bit - utočište ljudske humanosti, suosjećajnosti nad nevinim bićima koja su tamo završila zbog čovjekove okrutnosti. Tako da, poštovani gosp Bandić, hvala vam još jednom na vašoj 'inspekciji', nije bila od koristi jer Vi očito niste dobar inspektor. 

I iz prve ruke vam mogu reći da su ta svjedočanstva zastrašujuća, opisuju stanje i rad u Dumovcu, a ono nije za 'inspekciju' poput Vaše, već je za momentalnu smjenu ljudi koji tamo rade (istih onih s kojima ste jučer šetali dok ste obavljali 'inspekciju',) i naravno najgoru moguću kaznu istih tih ljudi. Azil Dumovec bi trebao biti mjesto na kojem će izmučene životinje ponovno steći vjeru u čovjeka, mjesto gdje će se upoznati s boljom stranom ljudskog karaktera od one koju su upoznale prvobitno i upravo zato je ova Vaša 'inspekcija' toliko porazna.

>> Sve o Milanu Bandiću (1955.-2021.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Žao mi je, očekivao sam više… ali, ok, Vi očito bolje niste znali, mogli, smjeli… mi znamo, možemo, smijemo i MORAMO… jer čak i po zakonu smo dužni zaštititi ta nevina bića, tako da… vidimo se uskoro...", poručio mu je tada Marko, no brzo su zakopali ratnu sjekiru nakon sastanka u gradonačelnikovom uredu kada je i nastala ova zajednička fotografija.

>> Bandić odgovorio Grubniću na poruku u vezi priče koja je potresla hrvatsku javnost: 'Neću se smiriti dok...'

"Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama",napisao je tada gradonačelnik na svojim društvenim profilima.

Grubnić je ubrzo objavio još jedan status o gradonačelniku. "Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Pamtit ću ga kao dobrog čovjeka i kao jednog od najvećih gradonačelnika koje je Zagreb ikad imao."

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!