Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Uz pomoć moderne tehnologije otkrivamo kako će izgledati djeca naših poznatih parova

Jeste li se ikada zapitali kako će izgledati vaš nasljednik? Onaj tko kaže da nije - definitivno laže! Koje boje oči će imati, kakav će mu biti osmijeh - do prije desetak godina bila je nepoznanica do prvog plača u rodilištu, no danas zahvaljujući čarima Photoshopa možemo doznati sve! Pa i to kako će izgledati poznate bebe koje željno iščekujemo!

Znanost nam ide na ruku pa bebin izgled možemo doznati i prije nego čujemo taj plač u rodilištu!

Geni su priča za sebe pa tako nemojte misliti da tamnoputi roditelji ne mogu imati svijetlo dijete. Pa čak i riđokoso! Činjenica je da ako imate tamnu kosu  i oči - imate i jake gene! No, nas trenutno ne zanima funkcioniranje genetike već samo, laički rečeno - kako će izgledati mali Tatarinov, Šarić i Petković? Tehnologija umjetne inteligencije ide nam na ruku pa zahvaljujući baby generatoru možete predvidjeti lice djeteta! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maja i suprug Nenad broje sitno do dolaska prinove, naime za točno mjesec dana maleni Tatarinov trebao bi doći na svijet! Sve je već odavno spremno za dolazak malenog princa - a sigurni smo da će - kada dođe vrlo rado slušati kako se mama zaljubila u tatu! 

Kraj ožujka donosi pravi celebrity boom jer Maji bi se u rodilištu trebala pridružiti i Iva Šarić! Da je Dinamov golgeter Bruno Petković izgubio glavu za ovom bivšom manekenkom, jasno je svima! Petković i Iva krili su ljubav kao zmija noge, no samo godinu dana zaljubljenosti je bilo dovoljno da oboje shvate kako je TO - TO! U posljednjem intervjuu za naše kamere, Iva je bila jednako tajnovita. Barem znamo što imaju zajedničko - privatan život vole držati daleko od svih! 

Majka devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona koje je dobila u braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom u posljednjim je pripremama za dolazak trećeg sina! 

A život u troje umjesto u dvoje uskoro će postati svakodnevica i za jedan od najdugovječnijih parova na hrvatskoj estradi! Voditeljica Korana Gvozdić i stand up komičar Ivan Šarić krajem lipnja očekuju najljepši dar za osmu godišnjicu vezu! A možda i vjnečanje napokon dođe na dnevni red!

Hoće li beba imat Šarićeve oči ili Koraninu kosu - ostaje nam za nagađati! 

U jeku pandemije i crnih prognoza, ostaje nam tračak svijetla na kraju tunela jer sprema se pravy baby boom! Ako ništa drugo, barem nam cvate ljubav u izolaciji! 

Bebice pogledajte u prilogu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!