Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Mlađahni dečko Todorićeve mezimice pravio probleme na Vortex putovanju, Bučević mu zabranila ponovni dolazak
Ivo Cagalj/PIXSELL

nesiguran je

Mlađahni dečko Todorićeve mezimice pravio probleme na Vortex putovanju, Bučević mu zabranila ponovni dolazak

Nikola i Iva su se posvađali jer je on navodno nesiguran zbog razlike u godinama i njenog prezimena, a zbog neugodne situacije Bučević je zamolila Ivu da više ne dovodi svog dečka.

Nakon što se poslije 18 godina braka razvela od svog supruga Hrvoja Balenta, Iva Todorić, jedina kći Ivice Todorića, ljubav je potražila u desetak godina mlađem Nikoli kojeg je upoznala u Beogradu.

Iva je u Beograd često išla s Anom Bučević, životnom trenericom koja organizira sedmodnevna Vortex putovanja duhovne obnove čija je cijena 17 tisuća kuna. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Kraj braka Todorićeve kćeri: Nakon 18 godina razvode se Iva i Hrvoje Balent

Todorićeva mezimica odlučila je povesti svog mlađahnog dečka na prošlogodišnje putovanje, a kako piše 24 sata, ondje je došlo ekscesa s njegove strane.

(FOTO: Josip Regovic/PIXSELL)

Naime, Nikola i Iva su se posvađali jer je on navodno nesiguran zbog razlike u godinama i njenog prezimena, a zbog neugodne situacije Bučević je zamolila Ivu da više ne dovodi svog dečka.

>>Zajedno su ljetovale, spašavale Agrokor i kupovale Balenciagine cipele, a onda se nešto dogodilo: Gdje je puklo između Ive Todorić i Severine?

(FOTO: Josip Regovic/PIXSELL)

Par je zajedno nešto više od godinu dana, a navodno im je veza trenutno idilična. Ipak, kako prenosi 24 sata, njene xse prijateljice žale da ih Iva zanemaruje sve dok joj veza ne bude u problemu pa treba pomoć od njih...

>>Istražujemo: Je li Ana Bučević manipulatorica ili odlična životna učiteljica?

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!