Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Severina komentirala Juričanovu objavu o Bandićevoj smrti koja je izazvala veliku raspravu
Zoe Sarlija/PIXSELL

nije prvi put da ga podržava

Severina komentirala Juričanovu objavu o Bandićevoj smrti koja je izazvala veliku raspravu

"Prerezao je danas zadnju etiketu", napisao je Juričan pored fotografije koja prikazuje Bandića kako izlazi iz pritvora u Remetincu s vrećama u rukama.

Redatelj Dario Juričan još se rano jutros oprostio od gradonačelnika Milana Bandića, no na svoj način.

Naime, to je učinio fotografijom i statusom: "Prerezao je danas zadnju etiketu." Fotografija prikazuje Bandića kako izlazi iz pritvora u Remetincu s vrećama u rukama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Bandićeva glasnogovornica napala Juričana zbog objave na Fejsu: 'Može Vas biti sram, ali zaista sram!'

Ova objava izazvala je podijeljene reakcije javnosti, a jako je naljutila Bandićevu glasnogovornicu Ivanku Čuljak. "Može Vas biti sram ali zaista SRAM da nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja barem prema pokojnima! Ova objava je nažalost rekla previše o Vama. Svako Vam dobro! Lp", napisala je te također izazvala podijeljene reakcije.

(FOTO: Instagram)

Objavu je lajkala i Severina koja je napisala i dva komentara koja je u međuvremenu izbrisala.

"Fontane na pola šprica, al aparat za maglicu do daske", glasio je prvi komentar, a zatim je dodala još jedan: "I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj....Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera."

(FOTO: Instagram)

Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film "Kumek" o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. "Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala", poručila je tada Severina na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

>> Seve pogledala Kumeka pa ponovno oplela po Bandiću: 'On bi napravio triput bolji film, naravno, kad triput više zna'

Severina je javno prozvala Bandića i zbog zatvaranja kultne Jabuke. "Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati... Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bum naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bum on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil?", napisala je tad.

I ranije ga je prozivala u vezi bitke za skrbništvo nad sinom koju vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

"Ja sam također bila na razgovoru s našim gradonačelnikom i on mi je rekao da Milan hoće uložiti 50 milijuna eura u grad. Pa sam si ja mislila: Aha, dobro, znači, toliko vrijedi... Neki ne znaju za ljudskost, mogu se vlastita djeca kupovati ili tuđu djecu prodavati, kako hoćete", rekla je 2019.  godine u jednom intervjuu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!