Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Vesna Pisarović se sa suprugom, sinom Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb: 'To nije grad koji poznajem otprije'
Igor Soban, Marko Lukunic/PIXSELL

povratak iz berlina

Vesna Pisarović se sa suprugom, sinom Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb: 'To nije grad koji poznajem otprije'

Iako gotovo nikad ne komentira privatni život u medijima, Vesna je je ipak otkrila kako se nedavno sa suprugom Ozrenom Pupovcem vratila živjeti u Zagreb.

Pjevačica Vesna Pisarović otkrila je veliku životnu novost.

Iako gotovo nikad ne komentira privatni život u medijima, ponosno je otkrila kako se nedavno sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

Par je do 2020. godine živio u Berlinu, no situacija s pandemijom koronavirusa natjerala ih je na povratak u Hrvatsku.

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

"Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop - koncert u Domu sportova, koji je zbog pandemije, odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije", otkrila je Vesna za Gloriju.

Sa suprugom je u sretnom braku već jedanaest godina, a otkrila je kako na njihov najvažniji dan nije nosila vjenčanicu.

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

"Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude" koja je nedavno oduševila domaću javnost nastupom na Dori.

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

"S obzirom na to da godinama nastupam sa svojim jazz bendom diljem svijeta, snimam jazz pjesme i albume u suradnji s njemačko - francuskim i američkim glazbenicima, predah mi je dobro došao i prva tri mjeseca sam iskoristila da se dobro naspavam. No, u lipnju 2020. počelo mi je sve nedostajati - i moji nastupi, i odlazak na koncerte drugih glazbenika", iskreno je priznala Vesna koja je hrvatskoj publici itekako nedostajala.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!