Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Raskrinkan: Sve što je Hauser objavljivao s Maldiva bilo je u promo svrhe i reklama za Balkance
Instagram

dobra pozivnica

Raskrinkan: Sve što je Hauser objavljivao s Maldiva bilo je u promo svrhe i reklama za Balkance

Je li i misteriozna crnka dio reklame?

Domaći violončeloist Stjepan Hauser već neko vrijeme uživa na Maldivima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

 

34-godišnji glazbenik za odmor je izabrao jednu od najatraktivnijih svjetskih lokacija, no pokazao je da se tamo se nalazi sam. Već se na starijim fotkama raja na zemlji, kako ga mnogi nazivaju, vidjela nepoznata crnka u crnom bikiniju ogrnuta bijelim pareom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>U strastvenom zagrljaju: Tko je misteriozna Hauserova sirena s kojom uživa na Maldivima? 

A onda je na Instagramu objavio kratku priču da traži svoju sirenu. "Čekajući moju sirenu", započeo je Hauser na Storyju, a potom nastavio. "Moja potraga kreće sad. Pratite me, pokušajmo je pronaći. Znam da ću uspjeti. Mora biti ovdje negdje..." pisao je uz videe na kojima je ronio u tirkiznom moru Maldiva okružen ribama. A onda je objavio video gdje se ponovno pojavila misteriozna crnka s repom sirene. 

(FOTO: Instagram) 

Sada smo zbog jedne objave mogli vidjeti da je sve to objavljeno u reklamne svrhe kako bi s privuklo Balkance na ovu egzotičnu lokaciju. 

 

"Visit Maldives poziva hrvatskog popularnog violončelista Stjepana Hausera na suradnju u snimanju videa koji će prikazati prirodne ljepote destinacije. Bit će gost resorta Fushifaru od 23. veljače do 3. ožujka te će objavljivati sadržaj na svojim društvenim mrežama gdje ga prati oko 2.4 milijuna ljudi", stoji u objavi na Instagram profilu vodeće turističke agencije Maldiva, Travel Trade Maldives.

"Glavni je cilj ovog puta promovirati Maldive kao sigurno odredište za turiste. Balkan je potencijalno tržište za Maldive, a suradnja s poznatim umjetnikom kojeg prati velik broj ljudi iz te regije pomoći će proboju Maldiva na to tržište te će ljude upoznati s prednostima naše destinacije", nastavili su.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!