Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Zrinka Cvitešić najveća je podrška Niki Kranjčaru na komemoraciji za njegovog oca
Slavko Midzor/PIXSELL

neutješna obitelj

Zrinka Cvitešić najveća je podrška Niki Kranjčaru na komemoraciji za njegovog oca

Zlatko Cico Kranjčar će biti pokopan danas, 5. ožujka u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju.

Od 14 sati u zagrebačkom hotelu Westin održava se komemoracija legendarnom nogometnom izborniku Zlatku Cici Kranjčaru, u organizaciji Dinama i obitelji Kranjčar.

Komemoracija nije otvorena za javnost, a među prvima je stigla ožalošćena obitelj. Cicin sin Niko Kranjčar stigao je u majici na kojoj je pisalo "Purger", a uz njega je njegova dugogodišnja partnerica, glumica Zrinka Cvitešić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Glumica se od bliceva nastoji sakriti ispod maske i šešira, a posljednjih dana odgodile je sve poslovne obaveze kako bi bila najveća podrška neutješnom partneru. Zrinka se oglasila noćas na društvenim mrežama u vezi smrti legendarnog nogometaša i izbornika kada je podijelila njegovu ismrtnicu uz molbu i zahvalu. "Svim ljudima dobre volje... uz zamolbu da držite razmak i nosite maske... Od sveg vam srca fala...", napisala je.

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

>> Zrinka Cvitešić oglasila se o smrti Zlatka Kranjčara: U noći prije sprovoda podijelila tužnu objavu i zahvalu

Uz Niku je i sestra Lana koja s obitelji već godinama živi u Parizu te ima troje djece, a o njoj se nikada nije previše pisalo, za razliku od Nike. Mlada zagrebačka odvjetnica udala se u veljači 2009. za dugogodišnjeg dečka, Francuza Thibaulta Dutreixa, investicijskog bankara koji joj je u ovim trenucimaa najveća podrška.

>> Niko i Lana: Legendarni Cico nikada nije skrivao bliskost s djecom na koju je bio jako ponosan jer su uspješni

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

A svi oni su podrška Cicinoj supruzi Elviri s kojom je bio u sretnom braku više od četiri desetljeća. Vjenčali su se 1979., a prve su ljubavne iskrice među njima zaiskrile još u osnovnoj školi.  "Svoju sam Elviru, dok mi je bila djevojka, morao dovesti kući do 23 sata. Stanovali smo ona i ja u istom kvartu, išli u istu školu, prohodali 1974., a vjenčali se 1979. godine. Fešta je bila u Okrugljaku. Bilo je 200 ljudi, zajedno smo se veselili do šest ujutro. Čini mi se da je bilo nekako intimnije nego danas, pristupačnije. Nije bilo glamura, a bilo je prekrasno", napisao je  Cico 2019. za Večernji.hr.

(FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

>> Zajedno su odlazili u školu: Cico i Elvira, ljubav koja je trajala više od 4 desetljeća

Zlatko će biti pokopan danas, 5. ožujka u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!