Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Pitali smo zlatara: Dragan Jurilj potrošio pravo malo bogatstvo na prsten za 28 godinu mlađu

Šarmantni 50-godišnjak potrošio je pravo malo bogatstvo na zaručnički prsten koji odnedavno na ruci nosi studentica Michelle Korenić!

Michelle Korenić, tog jutra kada ju je Dragan Jurilj probudio u Veneciji, nije otišla na doručak kod Tiffanyja, ali je zato na ruku stavila Tiffanyjev zaručnički prsten! 58-ogodišnji poduzetnik iznenadio je 22-ogodišnju studenticu novinarstva zaprosivši je! 

Mi smo pak doznali od zagrebačkog zlatara kako je ovaj prsten prava 'poslastica'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Centralni kamen je dijamant brušen u Cushion obliku veličine cca 1 karat. Okolnih, sitnijih dijamanata ima 70 komada i težine je 1.75 karat... Prsten je bijelo zlato vjerojatno 18 karata ili platina. Takav prsten u Hrvatskoj stoji do 60.000 kuna, a kako ovaj nosi potpis Tiffany do tri puta je skuplji!

Zaručili su se u luksuznom talijanskom hotelu Aman nakon gotovo godinu dana veze. Plavokosa Michelle Dragonova je treća sreća. Prije nje bio je u braku s 28-ogodišnjom Miom Franić, a njihova je bračna idila potrajala tek godinu i četiri mjeseca. Ipak, njegova prva i najdugovječnija supruga bila je Sunčica Lalić.

Zajedno su bili šesnaest godina, rastali su se 2015., imaju sina Ariena, a s vremenom su postali i  poslovni suradnici. No Draganove žene neodoljivo su uvijek podsjećale na prvu suprugu 

Sve dok nije upoznao zlatokosu Michelle! On je svoju princezu pronašao - baš kao što je i ona otvorila kraljevske odaje ovog uspješnog poduzetnika i šarmera!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!