Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tamo se dogodilo nešto posebno: Bivša hrvatska manekenka rodila kćer kojoj je dala ime po važnom joj američkom gradiću
Instagram

Čestitamo!

Tamo se dogodilo nešto posebno: Bivša hrvatska manekenka rodila kćer kojoj je dala ime po važnom joj američkom gradiću

Jasmina Hdagha, domaća manekenka koja živi i radi u Los Angelesu, prije dva mjeseca otkrila je za RTL Exkluziv da je trudna.

A prije nekoliko sati, Jasmina je na Instagramu podijelila fotografije s kćerkicom Sedonom Ann koja je na svijet stigla 17. ožujka kada joj je bio i termin. Bivša manekenka, a danas uspješna joga instruktorica pohvalila se i kako je kćerkicu na svijet donijela prirodnim putem i to bez epiduralne.

U statusu je detaljno opisala kako joj je bilo jako teško te je u nekim trenucim vrištala, no kako je jako zahvalna na godinama kojima se bavi jogom zbog čega je sve hrabro izdržala. Objasnila je i kako su fotografije nastale svega 25 minuta nakon porođaja. "Vidno sam iscrpljena, no jako sretna", zaključila je Jasmina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Hrabro i odvažno: Domaća manekenka slikala se potpuno gola u devetom mjesecu trudnoće 

Jasmina je u Los Angeles stigla zbog modnih angažmana, no 2009. godine se službeno preselila. Poznata je i po vezi s holivudskim glumcem Billyjem Zaneom o kojoj se raspričala i za RTL.HR.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Hdagha (@yazsmachine)

"Ukratko, oboje smo se iskreno zaljubili na prvi pogled i bilo nam je lijepo. Nakon nekog vremena smo shvatili da smo u različitim fazama života s dosta različitim pogledima na život i tako smo se lijepo razišli i ostali dobri prijatelji."

>> Saznali smo gdje je danas egzotična manekenka Jasmina Hdagha koja je osvojila i poznatog holivudskog glumca: Živi u L.A.-u, a zbog joge sa svojim tijelom izvodi čuda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Hdagha (@yazsmachine)

"Sam Bog zna gdje ću ja završiti. Volim L.A. i volim toplinu. Radi posla ovdje mi je super, imam svoj divan krug ljudi i moram priznati da se i ovdje osjećam kao doma. To mi i je drugi dom", zaključila je tada, a Jasmina sada ima još jedan veliki razlog za sreću. Također, Jasmina je već dugi niz godina u sretnoj vezi sa zaručnikom Jimom.

Jima je upoznala prije devet godina na snimanju upravo u Sedoni, gradiću u Arizoni, a zaručili su se godinu dana kasnije. "Nisam baš previše tradicionalna. Jim se ponadao i htio je sad, ajmo, ajmo, ajmo, prije mjesec dana pritisak, reko strah te kad idem na pregled kod doktora, kako te nije strah trčati da to odradimo. Ne žuri mi se, ali kažem, probat ću to odraditi prije nego što mala ima godinu dana", otkrila je Jasmina bračne planove pred kamerama Exkluziva.

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!