Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Brankica se nakon rastave vratila Mladenu, a mi doznajemo čime ju je oborio s nogu

Mladen Grdović provodi vrijeme s Ivanom Knoll, a sve je ovjekovječeno i na videu! Ok, njih su dvoje samo snimali spot za Tri mušketira koji imaju novi navijački hit "Srce Hrvatsko". Ali sad ozbiljno - Mladen opet ljubi! Zanima vas koga?

Legendarni Grdović vratio se u zagrljaj svojoj Brankici!

OVijesti da su se opet pomirili, nakon što je prošle godine u svibnju Brankica nakon 22 godine braka podnijela zahtjev za rastavu braka, a sud u kolovozu tu tužbu i potvrdio - do nas su stigle iz Splita gdje su snimljeni kako šetaju rivom u društvu Jelene Rozge, Ivana Pažanina i Dijane Mrduljaš. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sunčane naočale bile su must have na licima ovih zvijezda kako bi ih zaštitile od bljeska dijamanta koji se sjajio na Brankičinu prstu. Kako doznajemo upravo je velikim dijamantnim prstenom Mladen Brankicu zamolio za oprost i dobio ga! 

Ništa mu više ne fali - cvijetaju mu ruže na svim poljima. Brankica i on opet su zajedno, a i veza s Tri Mušketira itekako je stabilna i produktivna. Mladen, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković uz glazbeno pojačanje Ivana Zaka, Maria Budišćaka i drugih - snimili su nogometnu navijačku himnu Srce hrvatsko! 

Pjesmu su već odobrili nogometni asevi i Mladenovi prijatelji, zadarska dica Luka Modrić i Šime Vrsaljko koji već rade, otkriva Mladen, na učenju teksta nove himne. Stihove je savladao baš kao i 'plesne' pokrete i Jasmin Stavros koji se dobro zabavio na snimanju spota!

Imali su kraljevi u spotu i nogometnu navijačicu - Ivanu Knoll koja se proslavila upravo na navijačkim tribinama. Tri mušketira su spremna - vjerujemo da su u istom rasploženju i vatreni nogometaši koji se spremaju za ljeto i Euro.

Cijelu priču pogledajte u videu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!