Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno: Posjetili smo Kolindu na novom poslu, bivša predsjednica progovorila o obitelji i neostvarenoj želji

Mato Njavro. Da nije tipičan dekan, jasno je već s prvim pogledom na njegovo utrenirano tijelo. A s ovim zgodnim dekanom blisko surađuje ni manje ni više nego bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kao savjetnica za međunarodne projekte.

Jer nakon stresnog predsjedničkog mandata i političkog života, Kolinda je poželjela izlet u mirnije poslovne vode.

Više od godinu dana prošlo je otkad je ne zovemo predsjednicom. Od onda joj se život naglo promijenio, no njezino područje interesa i dalje je široko...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Promijenio se dosta. Nije to samo više što nisam na toj dužnosti, već i i zbog ovih uvjeta pandemije. Svima nam se promijenio život. Ono što me iznimno zanima, a to je svijet sportaša, kako pomoći njima u tranziciji između sportskog života bio to profesionalni, profesionalna karijera ili na neki drugi način bavljenje sportom i nastaviti se baviti nekim privatnim poduzetničkim aktivnostima", otkriva bivša predsjednica pred kamerama Exkluziva.

Dok je bila na čelu države brigu oko kćeri Katarine i sina Luke preuzeo je suprug Jakov, no Kolinda sada ima više vremena i za obiteljski život. 

A našla je vremena i za akademsko usavršavanje. Ušla je u povijest kao prva predsjednica studentica, prije tri godine doktorirala je na Fakultetu političkih znanosti i iako je danas miljama daleko od politike, njezina ambicija tu ne staje. 

Cijelu priču pogledajte u videu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!