Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Jedna od naših najuspješnijih manekenki mjesec dana nakon zaruka otkrila nove sretne vijesti
Instagram

MA ŠTO TO VIDIMO?

Jedna od naših najuspješnijih manekenki mjesec dana nakon zaruka otkrila nove sretne vijesti

Kristina Šalinović prije mjesec dana potvrdila je zaruke i to mjesec dana nakon što su se one dogodile.

Milanski tattoo majstor Enrico Migliorati kleknuo je pred Kristinu sa zaista unikatnim prsteno, a jedna od naših najuspješnijih manekenki nije skrivala oduševljenje. 

'Prošlo je mjesec dana otkako se to dogodilo, ali još uvijek ne mogu vjerovati', pohvalila se pored nekoliko fotografija s Talijanom s kojim je u vezi više od šest godina. Kristina je danas uspješna frizerka i koloristica, a dečka je upoznala u njegovom salonu za tetovaže kojima je ukrasila velik dio tijela. A sada je Kristina podijelila još ljepše vijesti da čeka svoje prvo dijete!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Zaručila se jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki: Pohvalila se i neobičnim prstenom

"Zdravo mali čovječe! Jako smo te dugo čekali i ne možemo dočekati da te upoznamo. Odgađala sam ovu objavu dugo vremena, jer ne znam što bih napisala... a onda sam shvatila, ne trebam ništa napisati! Željeli smo da to ostane naša tajna...Stoga, moji dragi klijenti, ovo je kraj. Ovdje sam da vas obavijestim da je našem druženju došao kraj, barem idućih godinu dana ili više... Uzet ću pauzu od kose, i svega što ona nosi... Ako trebate preporuku za novog frizera, slobodno me kontaktirajte i pomoći ću vam u potrazi. Bilo je pravo zadovoljstvo biti vaš frizer! Do idućeg puta", poručila je uz prvu fotografiju i snimku trbuščića.

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!