Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Vesna Pisarović rastužila obožavatelje objavom
Dusko Jaramaz/PIXSELL

TAKO JE KAKO JE

Vesna Pisarović rastužila obožavatelje objavom

Vesna Pisarović rastužila je brojne obožavatelje viješću da se njen povratnički koncert, koji je trebao biti održan 17. travnja 2021. u Domu sportova, ponovo odgađa.

"OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata s većim brojem ljudi te se koncert Vesne Pisarović 17. 4. 2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12. 11. 2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.

U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 8. 4. 2021. do 30. 4. 2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili", oručila je Vesna na Facebooku te naglasila kome se mogu obratiti oni koji su ulaznicu kupili online putem.

OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata sa većim brojem ljudi, te se koncert Vesne Pisarović...

Objavljuje Vesna PisarovićSrijeda, 7. travnja 2021.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obožavatelji nisu skrivali da im je žao zbog toga. 

>> Vesna Pisarović se sa suprugom, sinom Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb: 'To nije grad koji poznajem otprije'

Podsjetimo, Vesna je nedavno otkrila kako se sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb. Dotad je par živio u Berlinu. "Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop - koncert u Domu sportova, koji je zbog pandemije, odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije", otkrila je za Gloriju.

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Sa suprugom je u sretnom braku već jedanaest godina, a otkrila je kako na njihov najvažniji dan nije nosila vjenčanicu. "Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude", otkrila je tada pjevačica čiji glazbeni povratak mnogi jedva čekaju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!