Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Imala je samo 28 godina: Preminula hrvatska blogerica i manekenka Adela Klobučar
Instagram

Počivala u miru

Imala je samo 28 godina: Preminula hrvatska blogerica i manekenka Adela Klobučar

Domaća blogerica, model i glumica Adela Klobučar je nažalost preminula u 29. godini života, kako doznaje Story.

Adela je imala 28 godina te se borila s rakom dojke. Svoju borbu je redovito dokumentirala na društvenim mrežama gdje su se danas od nje oprostili mnogi shrvani prijatelji i pratitelji.

"Za dijagnozu sam saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana. Krajem ljeta primijetila sam kvržicu u dojci za koju se nakon ultrazvuka i punkcije ispostavilo da se radi o zloćudnom karcinomu dojke. Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu", rekla je jednom prilikom za Story Adela koja je magistrirala farmaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Klobucar (@adelaklo)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana... i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život... E pa živote, tu sam.  2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznijela na leđima. Mogu ja još, al za prvih 28 godina života pliiiiiiz STOP! Nisam ja baš žena od čelika...", napisala je 1. siječnja u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu Adela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Klobucar (@adelaklo)

Počivala u miru!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!