Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postat će roditelji: Znaju i spol bebe
Instagram

Čestitamo!

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postat će roditelji: Znaju i spol bebe

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova zaručnica, pravnica Adriana Đurđević, čekaju svje prvo dijete.

"Hvala vam od srca na čestitkama! Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe", otkrila je Adriana za Story koji donosi i ekskluzivne fotografije.

Podsjetimo, par se nedavno zaručio i to nakon četiri godine ljubavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Adriana i Duje fizički su se poprilično promijenili od početka veze, no ono što je ostalo isto jest da se i dalje ludo vole

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Ti ćes zauvijek biti moje uvijek", napisala je Adriana pored fotografija na kojima je pokazala prsten.

Par je zajedno od 2017. godine, a atraktivna Adriana u centar medijske pozornosti stigla je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Malo po malo, izgradila je influencersku karijeru, a javnost prati svaki njezin korak te što nosi.

Čestitke sretnom paru!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!