Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

U Tursku po nove oči, usne i nos: Bivša hrvatska misica u sedam sati dobila novo lice

Teškoj sedmosatnoj operaciji podvrgnula se bivša Miss Supanational - Eni Šukunda!

Mačje oči, podizanje usne, zatezanje obraza i nos - po novi izgled ova se 31-ogodišnjakinja zaputila u Tursku gdje je odjednom sve odradila. 

No ovo nije prvi put da je Eni otišla pod nož! Prvu operaciju napravila je prije četiri godine kad je i postala misica. A sada je samo nekoliko dana nakon ponovnih zahvata progovorila o svakoj korekciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Korigirala sam nos 2017. godine, ujedno i grudi. Imala sam estetsku nepravilnost na nosu radi nesreće koja je bila prije, a grudi kao i svaka žena htjela sam da budu malo prpošnije. Sad ove godine sam otišla u Tursku i korigirala ponovno nos, ali ovaj put nije bio razlog estetika, ovaj put sam otišla radi zdravlja! Radili smo reviziju lip lifta koji sam također radila prije u Hrvatskoj, to je rez iznad usnice točnije ispod nosa kako bi se usna podignula, to jest kako bi se smanjio razmak između usnice i nosa", otvoreno priča Eni pred kamerama Exkluziva.

I na tome će stati! Jer sad, kaže, izgleda onako kako je oduvijek htjela! Da je zadovoljna sobom dokazuje i činjenica što je ne diraju negativni komentari. Upravo je titula Miss Supranational zaslužna što se ova rođena Petrinjka posvetila ostvarivanju svojih ciljeva.

Zato će Eni uskoro izgovoriti i sudbonosno "da" svom 13 godina starijem partneru, a do tada - novi izgled i oporavak glavni su prioriteti bivše misice.

Pogledajte cijelu priču u prilogu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!