Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Severina 'napala' suprugu Željka Joksimovića: 'Pustila je moje gole fotografije, a djeca su nam se igrala zajedno'
Instagram

iznenađujuć istup

Severina 'napala' suprugu Željka Joksimovića: 'Pustila je moje gole fotografije, a djeca su nam se igrala zajedno'

Severina Kojić gostovala je u emisiji "150 minuta" na srpskoj Prvoj televiziji.

Tada je na iznenađenje svih iskreno progovorila o "situaciji" koju je imala s voditeljicom Jovanom Joksimović, suprugom poznatog pjevača Željka Joksimovića.

"Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno", rekla je Severina koja nije navela da se radi o Jovani, no sve upućuje na to.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Jovana je 2018. godine u svojoj emisiji s gostima komentirala Severinine gole fotografije, a tada se nagađalo kako je prijateljstvo puklo i ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja", poručila je Jovana za Telegraf, a Severina je naglasila i kako se nakon toga s dotičnom više nikad nije čula.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!